Prodej rodinného domu, Kamenice, Vnitřní, 161 m2

Vnitřní, Kamenice

15 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 73 868 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Kamenici

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízím k prodeji novostavbu nízkoenergetického cihlového rodinného domu energetické třídy A o velikosti 4+kk ve velmi žádané lokalitě - Kamenice Všedobrovice.
Dispozice: vstupní hala s velkou vestavěnou šatní skříní, technická místnost s pračkou, toaletou, úložnými prostory a kondenzačním plynovým kotlem pro vytápění a ohřev vody. Prostorný obývací pokoj se vstupem na terasu a zahradu s kuchyňským koutem - linka vč. spotřebičů: myčka, lednice, varná deska, trouba. Do všech pokojů samostatné vstupy, ložnice má francouzské okno a vstup do zahrady, druhá koupelna se sprchovým koutem a vanou, samostatná toaleta.
Tato novostavba s celkovou podlahovou plochou 115m2 a krytou terasou 40m2 z roku 2020 se nachází na parcele o velikosti 981m2. Na pozemku je stání pro dvě auta, elektrická pojezdová vrata, zahrada se vzrostlými rostlinami, letní kuchyně s krbem, jezírko a bazén, zahradní domek.
Dům je stále jako nový, při výstavbě byly použity kvalitní materiály.
Vytápění domu zajišťuje plynový kondenzační kotel, který je napojen na podlahové vytápění, které je v celém domě i na terase.
Velice nízké provozní náklady: po zdražení elektřina 1.700,-Kč, plyn 3.200,-Kč, voda 500,-Kč. Nemovitost má připojení k veškerým inženýrským sítím: vodovodní řad, kanalizace, elektřina a plyn. Příjezdová komunikace je obecní - asfaltová v průběhu roku.
Je zde zámek Štiřín, okolní příroda pro pěší turistiku, cyklistiku a další sportovní vyžití.
V Kamenici se nachází supermarket Billa, Tesco a Lidl. Velké Popovice vzdálené 1km vám nabídnout další občanskou vybavenost. V obci Stránčice - dojezdová doba 10minut autem je vlakové spojení do Prahy.
Dům není zatížení žádným hypotečním úvěrem a ani jiným omezením.
Krásné bydlení v přírodě s výbornou dostupností. Doporučuji.

Parametry domu

Cena
15 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Vnitřní, Kamenice
ID
N00005
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
161 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
981 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Uršula Kittrichová

Uršula Kittrichová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kamenici (okr. Praha-východ)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti