Prodej rodinného domu, Kácov, 300 m2

Kácov

8 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 462 Kč /za měsíc

(vč. provize a právního servisu)

Doporučené firmy v Kácově

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízím k prodeji krásný rodinný dům po rekonstrukci o dispozici 6kk s podlahovou plochou 200m2, sklepní prostory 100m2 a udržovaná zahrada s terasou a posezením pod pergolou. Dům prošel rekonstrukcí - nová okna, zateplená fasáda, rozvody topení, vody i elektřiny, podlahy.
V první nadzemní podlaží je vstupní hala, velký obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem - nová linka se spotřebiči, spíž, vstup na balkon, ložnice, nová koupelna s toaletou. Podlahy jsou vinylové linoleum a dlažba. Ve druhém nadzemní podlaží jsou 4 pokoje a koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Do této části domu je i samostatný vchod, možné i jako dvougenerační bydlení.
Ve sklepních prostorách je technická místnost s elektro kotlem a kotlem na tuhá paliva ( pelety), úložné místnosti a garáž v současné době využívána jako společenská místnost s barem a krbovými kamny. Vodu je možné využívat jak ze studny , která je na pozemku, tak je nová přípojka na vodovodní řad.
Nemovitost se nachází v klidné neprůjezdné ulici s krásným výhledem do okolí. V městysu Kácov je barokní zámek, sportovní areál, fotbalové hřiště, základní a mateřská škola, obchody, zastávka autobusu a vlaku, restaurace a pivovar, golfové hřiště a protéká zde řeka Sázava. Dopravní dostupnost do Prahy po D1 cca 30minut.
Příjemné místo pro bydlení s dostatkem přírody a sportovního vyžití.
Další informace a prohlídku nemovitosti ráda zajistím.
Možnost čerpání dotací na TČ a FV, - velká úspora nákladů na bydlení.

Parametry domu

Cena
8 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize a právního servisu
Aktualizováno
3. 2. 2024
Adresa
Kácov
ID
N00019
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
600 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Uršula Kittrichová

Uršula Kittrichová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kácově?

Podobné nemovitosti