Prodej rodinného domu, Brodce, 200 m2

Brodce

29 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 142 495 Kč /za měsíc

(velice nízké provozní náklady, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Brodcích

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízím k prodeji nízkoenergetický rodinný dům 5+kk/dvougaráž, s krásnými rozsáhlými pozemky a absolutním soukromím v blízkosti řeky Jizery ( není v záplavové oblasti). V současné době je nemovitost využívána jako ranč pro chov koní s malou jízdárnou, boxy a přístřeškem. Na pozemku je plně vybavený mobilheim využíván celoročně, dispozice 3+kk vč. klimatizace.
Dle územního plánu lze dvě parcely o ploše 14568m2 využít k výstavbě rodinných domů bez omezení velikosti parcel, vše ve vydaném ÚP z r. 2022, v ploše SV - plochy smíšené obytné - venkovské.
Dispozice domu: vstupní chodba - technická místnost s tepelným čerpadlem země/voda, koupelna s vanou, toaletou, obývací pokoj s krbovými kamny a se vstupem na terasu a zahradu, kuchyňský kout s jídelnou, samostatná toaleta, tři neprůchozí pokoje, velká technická místnost - využívána jako sklad.
Dům je napojen na vodovodní řad + dvě vrtané studny 12 a 30m, dále je do domu přiveden plyn, střecha sedlová - Cembrit, stavba z Porothermu.
Velice nízké provozní náklady, energetická náročnost B.
Výborná dopravní dostupnost - dálnice R10 do 30minut / Černý Most, PID do Prahy, 12 km Mladá Boleslav, 5 km Benátky nad Jizerou. Krásná příroda - Český Ráj - vhodné pro turistiku, cyklistiku, vodní sporty, rybaření.
V obci Brodce je ZŠ, MŠ, tenisové kurty, Obecní úřad, lékař, pošta, obchod, ostatní v přilehlém městě Benátky n/J. - tržnice, banky, restaurace, cukrárna, bazén, koupaliště, zámek, kulturní a sportovní vyžití.
Nemovitost nabízí spoustu možností k využití, naprosté soukromí s výbornou dopravní dostupností. Celý objekt oplocen a zabezpečen dvěma elektrickými vjezdovými bránami.
Další informace ráda poskytnu nebo naleznete na www.stavebnipozemkyuboleslavicz.rmix.cz.
Výhodné financování na nemovitost zajistím.
Doporučuji.

Parametry domu

Cena
29 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
velice nízké provozní náklady, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
3. 2. 2024
Adresa
Brodce
ID
N00007
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
200 m2
Plocha nemovitosti
16743 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Uršula Kittrichová

Uršula Kittrichová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brodcích?

Podobné nemovitosti