Prodej bytu 3+1, Děčín, Novoměstská, 107 m2

Novoměstská, Děčín - Děčín VI-Letná

2 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 582 Kč /za měsíc

(v případě více zájemců nejvyšší nabídce)

Doporučené firmy v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Bytová jednotka 3+1 s garáží a zahrádkou. Jedná se o prodej mezonetové bytové jednotky 3+1, která se nechází v levé části dvojdomku se třemi nadzemními podlažími, zastřešen krovem sedlové střechy. V 1. NP se nachází garáž a 2x sklepní místnost. Ve 2. NP se nachází kuchyně, pokoj, hala, koupelna (vana, umyvadlo, WC, plynový kotel, dlažba). Ve 3. NP jsou 2 pokoje. Dům je napojen na veřejný vodovod, kanalizaci, vytápění domu je ústřední, zdroj tepla a ohřev teplé vody je plynovým kombinovaným kotel, okna jsou dřevěná, zdvojená, v místnostech jsou parkety. Údržba domu je běžná. Vybavení domu je původní.
Za domem se nachází zahrádka, která je zvýrazněna na mapě červenou a barvou a výlučně náleží k prodávané jednotce.
Celkově se jedná o rodinný dům, ve kterém byly vymezeny dvě bytové jednotky. Výhodou je, že místnosti každé jednotky jsou uspořádány svisle nad sebou, propojené vnitřním schodištěm. Jako společná část domu je domovní schodiště a půdní prostor.
U této nemovitosti není ke dni zveřejnění inzerce předložen energetický štítek. Dle novely zákona 406/2000 je proto nemovitost inzerována v energetické třídě G.

Parametry bytu

Cena
2 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
v případě více zájemců nejvyšší nabídce
Aktualizováno
6. 3. 2024
Adresa
Novoměstská, Děčín - Děčín VI-Letná
ID
467
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
107 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 52 lidí

Prodejce

Petra Zelinková

Petra Zelinková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Děčíně?

Podobné nemovitosti