Prodej rodinného domu, Olomouc, Na Pevnůstce, 140 m2

Na Pevnůstce, Olomouc - Radíkov

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc

(k jednání)

Doporučené firmy v Olomouci

Informace k domu

Nabízíme k prodeji Rodinný dům s bazénem, krytým parkováním a okrasnou zahradou v žádané lokalitě Radíkov, 3 km od Olomouce
Nemovitost prošla před 3 lety zásadní rekonstrukcí. Dům má dva vchody, jeden ze zahrady, ke kterému vede chodník přímo z dřevěného přístřešku, kde je prostorné parkovací stání pro auto a brána s dálkovým ovládáním pojezdu a vchod z ulice vedoucí přes vydlážděný prostor před průčelím domu. Oba vstupy spojuje chodba, ze které jsou přístupné dveře do kuchyně, sousedící s obývacím pokojem, dále do koupelny s rohovou vanou a na samostatnou toaletu. Přes další místnost, do které se odsud vchází a která slouží nyní pro uskladnění věcí, vedou schody do mezonetového prostoru, celkem o výměře cca 32m2, který může sloužit např. pro samostatné bydlení dospělých dětí, nebo naopak oddělené zázemí pro stárnoucí rodiče.
Z chodby vede schodiště, v kombinaci kov a dřevo do podkroví, kde jsou 3 samostatné pokoje a velká šatna. Obývací pokoj je velmi prostorný, navíc vybavený zajímavým podhledovým osvětlením. Sousední, jednoduše řešená kuchyně, disponuje kvalitní troubou a varnou deskou zn. Miele, dřezem z granitu, digestoří, lednicí, mikrovlnou troubou a myčkou.
Prioritou je kvalitní technické vybavení domu, které reprezentuje např. solární ohřev vody Viessmann Vitosol 200, plynový kondenzační kotel Viessmann Vitodens 300, s ekologickým spalováním + zásobník vody Viessmann na 300l. Co se týká prvků interiéru jsou zde převážně masivní obložkové dveře Sapeli, střešní okna Velux a francouzká střešní krytina Tondach.
Při rekonstrukci byl vybudován rovněž bazén o velikosti 5x3 m s hloubkou 1,5m, se slanou vodou, vybavený solonizační jednotkou VA SALT SMART C10, s pH sondou, tří segmentovým zastřešením a automatickým vysavačem. Dům je vybaven zabezpečovací jednotkou zn. Jablotron.
Ve dvorní části domu je samostatná, vytápěná místnost s kompletním technickým zázemím, která slouží zároveň jako úložný prostor pro zahradní vybavení. Dům disponuje navíc letní venkovní kuchyní, samostatnou udírnou a skleníkem, který, společně se sousedním záhonem poskytuje dostatečnou plochu pro pěstování vlastní zeleniny. Vzrostlé keře vytváří soukromí v prostoru okolo bazénu a zároveň oddělují rovinatou zatravněnou plochu zahrady, která je zde k dispozici např. pro bezpečný pohyb malých dětí. Dům nabízí na ploše 152m2 a přilehlé zahradě téměř 300m2, vše co potřebujete pro komfortní a klidné bydlení, navíc pár desítek metrů od lesa, s dojezdem do 10 minut do Olomouce.



Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
k jednání
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Na Pevnůstce, Olomouc - Radíkov
ID
15
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
158 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
434 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Felix reality

28. října 458/13, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 38 lidí

Prodejce

Jolana  Králová

Jolana Králová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Olomouci?

Podobné nemovitosti