Prodej rodinného domu, Nymburk, 141 m2

Nymburk

8 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 887 Kč /za měsíc

(včetně DPH)

Doporučené firmy v Nymburku

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme dokončený a zkolaudovaný rodinný dům ihned k nastěhování v projektu, který nabízí 11 moderních řadových rodinných domů s dispozicí 5+kk s terasou, vlastní zahradou a parkováním v bezprostřední blízkosti lázeňského města Poděbrady, v obci Písková Lhota.

Prohlídka vzorového domu je možná po předchozí domluvě na telefonním čísle 844 02 02 02.

Domy nejsou jen praktické, s velkým množstvím úložných prostor, úsporné, ale splňují také všechny požadavky moderní architektury. Obytná plocha 141 m2, navíc technická místnost, šatna, komora, plnohodnotné patro, prostě vše, co potřebujete k pohodlnému rodinnému životu.

V přízemí domu naleznete vstupní halu, velkorysý obývací pokoj s kuchyňským koutem 33 m2 s výstupem na terasu, pokoj pro hosty, koupelnu se sprchou a WC, hobby místnost a komoru. V patře jsou k dispozici další 2 pokoje, 1 ložnice, koupelna s vanou a WC a prostorná šatna.

Dům je za uvedenou cenu kompletně dokončen a připraven ihned k nastěhování. V koupelnách jsou luxusní velkoformátové obklady a dlažby, zařizovací předměty značky Villeroy&Boch a GROHE, stejně tak nabízíme plovoucí vinylové podlahy, koberce ve vysokém standardu a elegantní bílé dveře značky Sapeli. Vytápění je řešeno úsporným otopným systémem včetně lokální rekuperační jednotky, v obývacím pokoji je umístěn krbový komín, který umožňuje nezávislé vytápění.
Součástí příslušenství je parkovací stání ze zámkové dlažby pro osobní automobil, stejně tak přístupový chodník a terasa.

Cena je konečná včetně pozemku, vybudování inženýrských sítí a DPH.

Obec Písková Lhota u Poděbrad se nachází v těsné blízkosti lázeňského města Poděbrady s kompletní občanskou vybaveností (školy, školky, banky, pošta, obchody, zdravotnické služby, kulturní a sportovní zařízení, MHD). Domy se nachází v blízkosti nájezdu na dálnici D11, v Praze jste tak do 20minut. Pro milovníky přírody je tu řeka Labe, množství cyklostezek, úžasná místní písečná jezera ohraničená lesy.

Rádi a zdarma Vám zajistíme výhodný hypoteční úvěr s nejnižší úrokovou sazbou na trhu.
V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat a my dáme vašemu životu místo.
Pro více informací navštivte naše webové stránky www.domypodebrady.cz

Parametry domu

Cena
8 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Nymburk
ID
01333
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
141 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
429 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Radek Panchartek

Ing. Radek Panchartek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nymburku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti