Prodej rodinného domu, Řevničov, Na Stráži, 300 m2

Na Stráži, Řevničov

9 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 43 844 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Řevničově

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte klidné bydlení nedaleko Prahy?
Máte chuť si dokončit vysněné bydlení dle svých představ?
Toužíte po dostatečném prostoru v moderně řešené novostavbě RD?

Mám tu RD k prodeji přesně dle Vašich představ.

Jsem potěšen, že Vám v zastoupení majitele mohu nabídnout k prodeji hrubou stavbu RD 5KK s dvougaráží a podsklepením, umístěnou na pozemku o rozloze 986m2, který se nachází v obci Řevničov v okrese Rakovník.
Jedná se o hrubou stavbu, již s osazenými otvory plastovými šestikomorovými okny s izolačními trojskly, dveřmi i garážovými vraty. V domě jsou již hotové rozvody elektro, vody i odpadu. Stropy jsou zaklopeny sádrokartonem.

Jedná se o RD typu bungalov, kde velkým benefitem je částečné podsklepení stavby, které je rozděleno na několik části: vinárnu, hobby místnost a posilovnu K dispozici je tu i toaleta. Ploch podsklepení činí cca 75m2.
Dispozice domu je velmi prakticky a funkčně řešena. Ze zádveří, na které navazuje šatna a průchod do garáže, se dostanete do haly se vstupy do veškerých místností i do sklepní části. Nemovitost je řešena jako 5KK se dvěmi šatnami, dvěmi toaletami, technickou místností, koupelnou + podsklepní.

Základy jsou betonové, nosné obvodové zdivo Ytong 450 lambda. Pozemek je napojen na stávající přípojku vody, kanalizace a elektra. Plynová přípojka nebude realizována. Na pozemku bude zřízen vsak dešťové vody. Vytápění bude primárně řešeno tepelným čerpadlem s integrovaným zásobníkem na 270l a elektrokotlem o výkonu 9kW. Rozvody pro vytápění budou umístěny v podlaze. Sekundárním zdrojem jsou krbová kamna v obývacím pokoji.

Dům si můžete projít v rámci 3D prohlídky.
Projektovou dokumentaci podsklepení i 1NP naleznete v přiložené fotodokumentaci a to včetně legendy místností.
Užitná plocha 225m2 + terasa
Plocha sklepů 75m2

Řevničov se nachází na spojnici mezi Prahou a Karlovými Vary, s ideální dostupností do hlavního města. V obci naleznete veškerou občankou vybavenost, školku i ZŠ. Žije zde cca 1.400 obyvatel.

Cena nemovitosti činí 9.200.000Kč včetně provize RK.

Jsem přesvědčen, že Vás nabízená nemovitost zaujme, jak svým umístěním, dispozičním řešením, tak i moderním pojetím.
Velmi rád Vám tento RD představím osobně.

Parametry domu

Cena
9 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
5. 2. 2024
Adresa
Na Stráži, Řevničov
ID
37592
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
986 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Petr Zemánek

Petr Zemánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Řevničově?

Top nabídky

Podobné nemovitosti