Prodej rodinného domu, Neveklov, K Dubovce, 180 m2

K Dubovce, Neveklov

6 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 359 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Neveklově

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte dostatečně velký rodinný dům se zahradou v krásné přírodě nedaleko Slapské přehrady? Nabízíme Vám rodinný dům se zahradou v Neveklově, který si můžete upravit podle Vašich představ.
Původně dvougenerační zděný rodinný dům byl kolaudován v roce 1980. Jeho dispozice jsou 5+2, ale snadno si ho upravíte na jednogenerační prostorný dům. Je určen k rekonstrukci a jeho prostory skýtají dostatečné možnosti pro pohodlné bydlení. Podlahy i stropy jsou betonové, vytápěn je ústředním topením s automatickým kotlem na tuhá paliva. V domě jsou také dva komíny, které lze využít jako alternativu pro krbová kamna. Půda je zateplena minerální vatou. Dům je připojen na obecní vodovod a kanalizaci.
Nemovitost je kompletně podsklepena, nachází se zde velká dvougaráž, kotelna, dva sklepy a prádelna. Mezi fotografiemi jsou vizualizace místností, jak mohou vypadat po rekonstrukci.
Hlavní předností této nabídky je malebnost krajiny, čisté životní prostředí, blízkost Slapské přehrady a dobré dopravní spojení. Dojezdová vzdálenost do Prahy je přibližně 35 min, do Benešova 20 min.
V Neveklově se nachází veškerá občanská vybavenost jako ZŠ, MŠ, lékař, obchody, restaurace, pošta i kino.
V okolí domu je celá řada možností trávení volného času v přírodě, je zde řada cyklostezek, ale hlavně se můžete za pár minut koupat přímo ve Slapské přehradě.

Parametry domu

Cena
6 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 2. 2024
Adresa
K Dubovce, Neveklov
ID
0201-NP02695
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
780 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Atrium

Podolská 811/138, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Jana Kemrová

Jana Kemrová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Neveklově?

Podobné nemovitosti