Prodej rodinného domu, Zásada, 230 m2 (ID: 1780012)

Zásada

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Doporučené firmy v Zásadě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte svůj vysněný domov nebo příležitost pro komerční projekt se vším, co k tomu patří? Máme pro vás jedinečnou nabídku! Představujeme vám rodinný dům s atypickou dispozicí o užitné ploše 163 m2,, který se nachází v malebné Zásadě.
Dům je jako stvořený pro ty, kteří hledají klid a soukromí s dechberoucím výhledem na hřebeny Krkonoš.
Stavba stojí na pozemku o celkové výměře cca 8110 m2, který zahrnuje i vlastní kus lesa. Představte si, že každé ráno můžete vychutnávat svůj oblíbený nápoj s výhledem na neporušenou přírodu a hřebeny Krkonoš. Je to místo, kde se zastaví čas a vy si můžete užívat každý okamžik.
I přesto, že dům vyžaduje kompletní rekonstrukci, nabízí to úžasnou příležitost přizpůsobit si bydlení přesně podle svých představ. Ať už sníte o moderním bydlení nebo chcete zachovat tradiční prvky, máte šanci vše si upravit na míru. Díky atypické dispozici se navíc nabízí prostor pro kreativní řešení a využití každého koutu.
Tento dům není jen o bydlení. Díky své poloze a rozloze pozemku se nabízí i pro komerční využití. Ať už uvažujete o provozování penzionu, wellness centra nebo jiného podnikání, toto místo má potenciál stát se úspěšným projektem, který přiláká návštěvníky hledající únik od každodenního shonu.
Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost vlastnit kousek ráje na zemi.
Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se, že vám můžeme ukázat, proč je tento dům ideálním místem pro váš nový domov nebo vaši novou podnikatelskou příležitost.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Zásada
ID
00384
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
163 m2
Podlahová plocha
230 m2
Plocha nemovitosti
8110 m2
Plocha zahrady
7947 m2
Elektřina
230V, 400V
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ERS reality eu

ERS reality eu

Staroměstské náměstí 141/51, Mladá Boleslav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Nicol Hrdý

Nicol Hrdý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zásadě?

Podobné nemovitosti