Prodej bytu 4+1, Praha - Břevnov, Hošťálkova, 163 m2

Hošťálkova, Praha 6 - Břevnov

22 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 109 135 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Představujeme Vám exkluzivní bydlení v srdci města, které spojuje luxusní design s komfortem domova. Nabízíme k prodeji prostorný designérský byt 4+1 o rozloze 163 m², který prošel kompletní rekonstrukcí s využitím materiálů nejvyšší kvality. Byt se rozkládá na dvou podlažích a je ideálním místem pro ty, kteří hledají unikátní spojení moderního životního stylu a pohodlí.

V prvním patře Vás přivítá vstupní hala s vestavěnou skříní na míru, která skvěle využívá prostor a zároveň skrývá praktické detaily jako bojler a kotel. Obývací pokoj je navržen jako otevřený prostor propojený s jídelnou a kuchyní, z něhož se otevírá vstup na malebnou terasu s výhledem do zeleně. Druhá terasa, přístupná z jídelny, nabízí neopakovatelný výhled na panorama Prahy.

Ložnice a obývací pokoj jsou vybaveny nábytkem na zakázku, který doplňují pečlivě vybrané designové prvky. Vše je promyšleno tak, aby podtrhlo jedinečný charakter bytu. Topení je decentně skryto za skříněmi z přírodního dřeva, a pro maximální komfort je v každé místnosti instalována klimatizace.

Kuchyň je srdcem domova a zde je to dvojnásob pravda. Nabízí exkluzivní spotřebiče, včetně chladničky Liebherr a širokého sporáku, a skříně až ke stropu pro maximální využití prostoru. Z okna kuchyně se naskýtá dechberoucí výhled na město.

Na druhém patře se nacházejí dvě ložnice s vestavěným nábytkem z přírodního dřeva a další koupelna. Vše je navrženo s ohledem na maximální využití prostoru a pohodlí. Schodiště vedoucí do druhého patra je vyrobeno z materiálu na zakázku a je vybaveno osvětlením schodů, což dodává celému prostoru pocit elegance a lehkosti. Design schodiště a zábradlí ze dvojitého skla vytváří efekt plavení ve vzduchu, což přidává bytu další rozměr sofistikovanosti.

Byt disponuje dřevěnými izolačními dvojskly, podlahami z třešňového parketu a v koupelnách je podlahové vytápění. K bytu náleží také sklep a garážové stání pro jedno auto. Součástí komplexu je udržovaný zelený dvůr, který poskytuje klidné zázemí uprostřed města.

Tento byt představuje dokonalou symbiózu luxusu, komfortu a praktičnosti, ideální pro ty, kteří chtějí žít výjimečný život ve výjimečném prostředí. Neváhejte a staňte se součástí této exkluzivní komunity.

Cena: 22 900 000 Kč

Parametry bytu

Cena
22 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 2. 2024
Adresa
Hošťálkova, Praha 6 - Břevnov
ID
N308
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
163 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
163 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Olga Achkasova

Olga Achkasova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Praze 6?

Podobné nemovitosti