Pronájem kanceláře, Česká Lípa, Hrnčířská, 56 m2

Hrnčířská, Česká Lípa

9 490 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(3měsíční vratná kauce, bez DPH, bez poplatků, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v České Lípě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

V menší, ale plně funkční kanceláři o rozloze 56 m2 je vhodná pro živnostníky a drobné podnikatele. Nachází se v administrativní budově se strategickou polohou kousek od centra. Kancelář je situovaná v 2. nadzemním podlaží budovy, což zajišťuje klid pro práci. Přestože v budově není k dispozici výtah, kompenzuje to její vynikající poloha a občanská vybavenost v pěší dostupnosti.

Pronájem činí 9 490 Kč za měsíc bez DPH (bez energií a služeb). Pronájem je možný IHNED.

Budova je dvoupodlažní, přičemž v přízemí se nachází maloobchodní jednotky, což přináší možnost pro kombinaci obchodní a kancelářské činnosti. Kanceláře jsou k dispozici v několika velikostí. Vedle budovy se nachází parkoviště, což značně usnadňuje příjezd a parkování jak pro vás, tak i vaše zákazníky.

CREAM Real Estate poskytuje služby v oblasti realit, developmentu, facility managementu, energií a asset managementu. Hlavní provozovna sídlí ve Zlíně v bývalém areálu Baťovy továrny, který z významné části vlastní a revitalizuje. Všechny budovy má v osobním vlastnictví.

Parametry nemovitosti

Cena
9 490 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
3měsíční vratná kauce, bez DPH, bez poplatků, včetně právního servisu
Aktualizováno
1. 3. 2024
Adresa
Hrnčířská, Česká Lípa
ID
CLH-0227
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
56 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Kryštof Saibert

Kryštof Saibert

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v České Lípě?

Podobné nemovitosti