Prodej rodinného domu, Kamenice, Buková, 116 m2

Buková, Kamenice

13 873 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 115 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Kamenici

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji moderní dřevostavbu s výjimečnou architekturou propojující minimalistický design a prvky přírody. Krásná řemeslná práce plná jednoduchého a čistého designu je inspirována lehkostí dřevěné stavby s nádechem japonské kultury. To vše doplněno o velká okna s úžasnými výhledy do klidné přírody.

S minimalistickým designem přichází i minimální ceny za energie. Dům je díky solárním panelům a dobrému zateplení téměř pasivní. Pasivní dům využívá slunečního záření jako levného zdroje energie a světla a zároveň udržuje či akumuluje získanou energii (ze slunce, lidí, spotřebičů). Pasivní domy uspoří běžně kolem 80 % energie na vytápění oproti běžné novostavbě a až 90 % oproti stávajícím stavbám.

Tento dům obklopený rozsáhlými lesy nabízí dokonalé spojení moderní architektury a života v přírodě. Tento rodinný dům o dispozici 4+kk, celkové užitné ploše 116 m2 s pozemkem o rozloze 785 m2 se nachází v blízkosti obce Kamenice u východního okraje Prahy.

Srdcem domu je prostorná jídelna, která elegantně odděluje kuchyň a obývací prostor s krbem na dřevo. Z jídelny přímo vstupujete na rozlehlou terasu o 15 m2 orientovanou na jihovýchod, ideální pro odpočinek a relaxaci. U vstupní haly je toaleta s umyvadlem. V prvním patře domu najdete tři ložnice, centrální koupelnu a komoru s přípojkou na pračku. Interiér domu navrhly zkušené architektky O. Frydecká a Š. Špačková ze studia Gens, což zaručuje moderní a vkusný design v souladu s nejnovějšími trendy. V domě naleznete kvalitní dubové podlahy, smrkové dřevo, betonové prvky a kvalitní spotřebiče značek Siemens, Liebherr a Miele.

Vytápění je zajištěno elektrokotlem kombinovaným a podlahovým topením, což zajišťuje již zmiňované pohodlné a úsporné vytápění domu.
Parkování je možné na dvou venkovních stáních. Cesty autem do Prahy usnadňuje nedaleký nájezd na Pražský okruh. Pár minut jízdy je vzdálena obec Kamenice s mateřskou a základní školou, zdravotnickými službami, lékárnou i obchody. Nedaleko funguje také lesní školka a škola.
Tato lokalita je oblíbeným místem pro jezdecký sport a nadšence ze světa koní. Přímo vedle domu se nachází rozsáhlé koňské ohrady, které zároveň nabízí možnost ustájení koní.

Dům v Kamenici je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci moderního bydlení a klidného života v krásné přírodě. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat, těšíme se na vás na prohlídce.

Před osobní prohlídkou máte možnost nahlédnout do této krásné nemovitosti prostřednictvím videa, které jsme pro vás připravili.
https://c.rmcl.cz/winehill.cz/estate/i0/110/prodej-designoveho-rodinneho-domu-v-kamenici-video-zakazky-d5df67.mp4

Parametry domu

Cena
13 873 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 2. 2024
Adresa
Buková, Kamenice
ID
00066
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
101 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
116 m2
Plocha nemovitosti
785 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Kristýna Žikešová

Kristýna Žikešová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kamenici (okr. Praha-východ)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti