Prodej bytu 5+kk, Brno, U Zoologické zahrady, 164 m2

U Zoologické zahrady, Brno

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Brně

Informace k bytu

Atypický byt 5+kk v nové rezidenci u řeky

Sen o bydlení na břehu řeky se vám teď může splnit. V nové rezidenci Terasy Hvězda, která právě vyrůstá na začátku městské části Brno–Bystrc, na vás čeká jedinečný byt o dispozici 5+kk.

Byt, nebo dům? Chcete-li výhody bytu i domu v jednom, pak vám rádi představíme unikátně řešený Townhouse. Díky svému velkorysému prostoru je perfektní pro rodinu i pro ty, kdo chtějí bydlet v kvalitním, moderním a dispozičně chytře řešeném místě. Díky možnosti klientských změn můžete interiér plně přizpůsobit svým představám.

Tento byt je v rezidenci umístěn samostatně, přesto je součástí objektu. Má samostatný vstup z ulice i vstup přímo z garáží, kde na vás čeká vlastní parkovací stání. Jistě vás oslní i velká zahrada s terasou a dokonalý výhled na řeku Svratku s přímým vstupem na její břeh. Nemusíte mít však obavy, byt je situován dostatečně vysoko nad ní. Hodit se bude také velké množství skladovacích prostor, které jsou v bytě k dispozici.

Ideální je také poloha rezidence. Ulice U Zoologické zahrady nabízí klid a blízkost přírody (řeka, přehrada, zoo, přírodní park Baba). Zároveň jste stále v dosahu veškeré občanské vybavenosti – v okolí najdete řadu obchodů, restaurací a služeb. Rezidence je také dobře dopravně dostupná, nedaleko leží několik zastávek MHD.

Výstavba bytů bude dokončena v létě 2026. Byt typu Townhouse je v rezidenci pouze jeden. Pokud vás zaujal, dlouho neváhejte a zavolejte našemu makléři. Rád se vám bude věnovat.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 2. 2024
Adresa
U Zoologické zahrady, Brno
ID
THT
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
164 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Jiří Huška

Jiří Huška

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk v Brně?

Podobné nemovitosti