Prodej bytu 4+1, Písek, Čechova, 103 m2

Čechova, Písek - Pražské Předměstí

Rezervováno
9 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 274 Kč /za měsíc

(Cena včetně právních služeb a provize.)

Doporučené firmy v Písku

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme prodej bytu 4+1 na jedinečné adrese v Písku, nad řekou Otavou, s výhledem na nejstarší kamenný most v ČR, v osobním vlastnictví, rozloze 103 m2, + 2 balkony 10,6m2, sklepem 2,3m2, výtahem a garážovým stáním pod domem 14,8m2, taktéž v osobním vlastnictví.
Byt se nachází ve 3.NP, v urbanisticky ojedinělém cihlovém domě se 5 bytovými jednotkami, s výtahem, pouhých 5 min. od historického centra města.

Ze vstupní chodby se dostanete do předsíně bytu (13,2m2), odkud vedou dveře do ložnice (12,6m2), dětského pokoje (15,4m2), pracovny (12,4m2), koupelny (6,3m2), a dále do obývacího pokoje (18,5m2), na který navazuje jídelna s prosklenou obloukovou zdí (14,4m2), dále moderně vybavená kuchyně (8m2) se všemi spotřebiči, včetně myčky, el. trouby, indukční desky, lednice atp. (v tomto pokoji je též klimatizační jednotka).
Na obývací prostor a jídelnu navazují dva balkony, přičemž ten hlavní (9,1m2) je s přímým výhledem na řeku a starý kamenný most, orientovaný na JV. V předsíni se dále nachází rozsáhlá vestavěná skříň, samostatná toaleta (1,2m2) a úklidová komora (1,2m2). K uložení sportovních, zimních a dalších potřebných věcí domácnosti vám poslouží prostorný sklep v podzemí domu, kde je též garážové stání (14,8m2), které je součástí prodeje bytové jednotky.
Vytápění je zajištěno dálkovým městským horkovodem.
V bytě jsou vinylové plovoucí podlahy, ve 3 pokojích koberec a v koupelně dlažba.
V místě, kde se dům nachází, si dopřejete naprosto jedinečný výhled na řeku Otavu a nejstarší kamenný most v ČR s historickým jádrem města.
Je zde plná občanská vybavenost, tedy Základní i Mateřské školy, Městský úřad, pošty, obchody, lékaři, divadlo, kino přímo naproti bytu, zastávka MHD.
Ve fotogalerii je Vám k dispozici půdorys bytu a jeho poloha.
Měsíční zálohy na bydlení činí 7.434,-Kč, (topení, TUV, SV, el.en ve spol. prostorách, výtah…).
Koupi bytové jednotky je možno financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi vyřídíme.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
9 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právních služeb a provize.
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Čechova, Písek - Pražské Předměstí
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
116 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
103 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Andrea Harscher

Andrea Harscher

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Písku?

Podobné nemovitosti