Pronájem kanceláře, Praha, Nádražní, 539 m2

Nádražní, Praha

368,4 Kč /za metr čtvereční / měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Praze

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Představujeme Vám 539m2 kompletně zařízeních kancelářských prostor ve 2. patře moderního komplexu Factory Office Center v žádané lokalitě Smíchova.

Factory Office Center je prestižní kancelářský objekt skládající se z dvou podzemních a sedmi nadzemních pater. Jeho poloha přímo naproti Smíchovskému nádraží a v těsné blízkosti dynamicky se rozvíjejícího obchodního a administrativního centra Anděl zaručuje vynikající občanskou vybavenost a přístupnost na všechny druhy MHD. Kancelářské prostory disponují kombinací menších a větších zasedacích místností, open space, vytvořenými z kombinace skleněných a SDK příček.
Majitel kanceláří je otevřený k vyjednání nájemních prázdnin rozložených do uzavřené nájemní smlouvy.

Pro nájemce a jejich návštěvy je k dispozici podzemní parkoviště s kapacitou 92 míst přímo v budově, což přidává na komfortu a bezpečnosti. Blízkost nákupních center a široké spektrum služeb v okolí zajišťuje veškerou občanskou vybavenost potřebnou pro pohodlný pracovní den.

Případná příležitost o rozšíření prostor až na celkovou plochu 1128 m2 spojením s vedlejší jednotkou.

Nájem je možné platit v CZK i eur (k přepočtou k datu vystaveni faktury na eur).

Poplatky jsou 155,-Kč/m2
Platba za parkovací místo: 115€
Kauce 3x měsíční nájemné se službami.
Všechny ceny jsou bez DPH.
Indexace podle MUICP od roku 2025.

Lokalita nabízí vynikající dopravní dostupnost jak automobilem, s přímým napojením na dálnice D1 směr Brno a D5 směr Plzeň, tak městskou hromadnou dopravou. Přímý vstup do stanice metra B - Smíchovské nádraží, blízkost tramvajových zastávek, vlakové stanice Praha – Smíchov a autobusových zastávek PID zajišťuje bezproblémové spojení se všemi částmi Prahy i letištěm Václava Havla.

Tato nabídka představuje výjimečnou příležitost pro ty, kteří hledají reprezentativní a dobře dostupné kancelářské prostory v srdci Prahy.

Parametry nemovitosti

Cena
368,4 Kč /za metr čtvereční / měsíc
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Nádražní, Praha
ID
9552
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
539 m2
Patro
2. z 5
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Výtah
Bezbarierový přístup
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Milan Břečka

Milan Břečka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Praze?

Podobné nemovitosti