Pronájem bytu 3+kk, Opava, Dolní schody, 125 m2

Dolní schody, Opava - Předměstí

29 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Opavě

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu prostorný byt s terasou, který jen tak nenajdete.

Tento jedinečný byt se nachází na ulici Dolní schody v klidné části Opavy. Byt byl vybudován a zkolaudován v roce 2023 a Vy máte možnost být prvním nájemníkem, který si bude moci užít benefity tohoto luxusního nového bytu. Byt 3+KK disponuje prostorem o celkové užitné ploše 125 m² + nabízí venkovní terasu 60 m² s nádherným panoramatickým výhledem.

Tato exkluzivní nemovitost byla navržena s důrazem na komfortní bydlení s dostatkem úložného prostoru.
K dispozici je plně vybavená kuchyně, nábytek a další vybavení bytu, jako je jídelní stůl, zařízená ložnice včetně postele, televize atd. Benefitem je klimatizace, která potěší zejména v letním období. V zimním období je byt vytápěn podlahovým topením, které se můžete regulovat v každém pokoji samostatně dle potřeby.

Bytový dům má pouze tři byty v celém objektu, což zaručuje maximální soukromí a klid. K dispozici jsou 2 parkovací místa a sklepní prostor 8 m².

Pokud jste náročný klient hledající prostor s jedinečnými prvky a výjimečným pohodlím, pak je tato exkluzivní nemovitost právě pro vás.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
29 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Dolní schody, Opava - Předměstí
ID
0067
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
125 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 97 lidí

Prodejce

Patrik Šmíra Zákaznická péče

Patrik Šmíra Zákaznická péče

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Opavě?

Podobné nemovitosti