Prodej vily, Suchdol nad Lužnicí, Pražská, 250 m2

Pražská, Suchdol nad Lužnicí

10 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 516 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Suchdole nad Lužnicí

Informace k domu

Společnost HN-servis s.r.o. vám zprostředkuje prodej prvorepublikové vily v Suchdole nad Lužnicí.
Vila je po vydařené rekonstrukci, kdy se podařilo vkusně a citlivě skloubit původní dům se současnými požadavky na moderní bydlení.
Celková plocha má výměru 470 m2.
Před domem je vydlážděné parkoviště pro 6 osobních aut.
Dům je podsklepený. Na zahradě je velká pergola a vstup do suterénu s garáží, dílnou, kotelnou a se sklípkem na uskladnění zeleniny.
Dispoziční řešení:
v přízemí domu je předsíň a hala se schodištěm do poschodí.Z haly je vstup do jednotlivých místností. Do prostorného obývacího pokoje s krbovými kamny s výměníkem. Z chodby je dále vstup do kuchyně s kuchyňskou linkou se zabudovanými spotřebiči a jídelnou. Ložnice, koupelna s umyvadlem a sprchou a samostatné WC. V přízemí je i technická místnost .
Ve druhém nadzemním podlaží je hala , dva pokoje, koupelna s vanou, umyvadlem a WC. Z haly je vstup do velkého studia, ze kterého vede schodiště do podkroví, kde je další odpočinkové zázemí.
Vytápění domu je zajištěno buď plynem, krbovými kamny s výměníkem , nebo alternativně kotlem na pevná paliva ( uhlí s možností topení peletami )
Elektřina 220V a 380V.
Voda a kanalizace obecní.
Nemovitost doporučujeme nejen pro možnost trvalého bydlení, ale lze dobře využít pro podnikatelské záměry – pronájem domu, případně provozování studia nebo jako apartmány k pronájmu.
Ze Suchdola nad Lužnicí je blízký dojezd do sousedního Rakouska. Jsou zde také možnosti pro rekreační a sportovní aktivity, koupání na pískovnách.
Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č. 406/2000 Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti.
Doporučujeme osobní prohlídku.
Info o ceně v RK.

Parametry domu

Cena
10 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 2. 2024
Adresa
Pražská, Suchdol nad Lužnicí
ID
224
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
150 m2
Podlahová plocha
250 m2
Plocha nemovitosti
470 m2
Plocha zahrady
320 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Hedvika Němcová

Hedvika Němcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Suchdole nad Lužnicí?

Podobné nemovitosti