Prodej výrobních prostor, Dobrovice, Nádražní, 610 m2 (ID: 1798181)

Nádražní, Dobrovice

13 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 243 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Dobrovici

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Prodáme samostatný výrobní areál zahrnující hlavní zděný objekt dlouhodobě užívaný pro truhlářskou výrobu a menší zděný objekt nyní pronajímaný jako prodejna a půjčovna nářadí. Areál zahrnuje i volné pozemky, parkoviště apod.

Areál se nachází ve vzdálenosti 3,5 km od silnice 1. třídy I/38, 7,5 km od nájezdu na dálnici D10/E65 (exit 39), 10 km od Mladé Boleslavi a cca 50 km od Prahy.

Hlavní výrobní objekt má zastavěnou plochu 490 m2, zahrnuje výrobní prostory v přízemí a prostornou kancelář v 1. patře. Vstup do přízemí je sekčními lamelovými vraty. Objekt má sociální zázemí (toalety, sprcha) a je vytápěn ústředním topením s kotlem na tuhá paliva (dřevní odpad z truhlářské výroby).

Vedle stojí samostatný provozní objekt o zastavěné ploše 120 m2. Nyní je užíván jako prodejna a půjčovna nářadí. Zahrnuje prostory prodejny / showroom, sklady, WC, kuchyňku.

Celková výměra areálových pozemků činí 1.902 m2. Plochy nádvoří jsou zpevněné zámkovou dlažbou a šotolinou a slouží pro manipulaci a parkování, zadní část pozemku je plánována pro zřízení parkoviště (příp. venkovní skladovou plochu).

Areál je oplocen s uzavíratelnou bránou.

Inženýrské sítě: elektrická energie: 230/400 V, jistič 3x50 A; pitná voda: městský řad; kanalizace: jímka; zemní plyn: v areálu není; vytápění: ústřední, teplovodní, kotel na tuhá paliva; elektronický zabezpečovací systém.

V územním plánu je areál veden v plochách SK – PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ – komerční, plochy smíšené komerční v městské zástavbě využívané zejména pro komerční účely. Hlavní využití: polyfunkční stavby pro bydlení, občanskou vybavenost a nerušící výrobní činnosti. Přípustné využití: stavby a zařízení nerušící drobné výroby a skladování.

Areál neleží v žádném záplavovém území.

Parametry nemovitosti

Cena
13 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 2. 2024
Adresa
Nádražní, Dobrovice
ID
N01083
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
610 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
610 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

GENERA s.r.o.

GENERA s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Dobrovici?

Podobné nemovitosti