Prodej rodinného domu, Milovice, Zátopkova, 115 m2

Zátopkova, Milovice

8 299 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 551 Kč /za měsíc

(včetně kompletního realitního servisu a právních služeb)

Doporučené firmy v Milovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Dovolte nám, abychom Vám představili exkluzivní nabídku útulného a řádně udržovaného rodinného domu v klidné části obce Milovice. Jedná se o vnitřní řadový rodinný dům o dispozici 4+kk se zahradou a garáží. Dispozici tvoří v přízemí prostorný obývací pokoj s krbem, moderně vybavená kuchyň, prostorná předsíň, toaleta a praktické zádveří. V podkroví pak nalezneme tři ložnice, komfortní šatnu a velkoryse řešenou koupelnu s vanou a toaletou. Dům má k dispozici zahradu o výměře 110 m2 se vstupem z obývacího pokoje, venkovní garáž pro jeden osobní automobil a další plochu před vstupem do domu vhodnou mimo jiné též jako další parkovací stání.
Pro podrobné seznámení s interiérem tohoto domu jsme pro Vás připravili virtuální prohlídku, ke které naleznete přístup ve fotodokumentaci. Zde jsme uvedli také podrobnější popis konstrukce, vybavení, podrobnosti o napojení k inženýrským sítím a výňatek z projektové dokumentace včetně výměr jednotlivých místností.
Milovice patří k městům Středočeského kraje s dobrou občanskou vybaveností a dopravní obslužností s možností komfortního a rychlého dojezdu do hlavního města Prahy, ke kterému přispívá též spojení vlakové. Je zde množství odpočinkových zón ale i příležitostí k aktivnímu strávení volného času. Za zmínku patří zábavní park Mirakulum, přírodní rezervace Milovice, rozlehlý tankodrom nebo nedaleký letištní areál, který je často dějištěm hojně navštěvovaných populárních kulturních akcí.
Pokud Vás tato nabídka zaujala a budete mít zájem o podrobnější informace či nahlédnutí do podkladů v plné verzi a rozlišení nebo byste rádi absolvovali prohlídku této zajímavé nemovitosti, kontaktujte ochotného a vstřícného makléře, který je Vám plně k dispozici.

Parametry domu

Cena
8 299 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně kompletního realitního servisu a právních služeb
Aktualizováno
24. 2. 2024
Adresa
Zátopkova, Milovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
131 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
115 m2
Plocha nemovitosti
248 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

David Haralík

David Haralík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Milovicích (okr. Nymburk)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti