Prodej bytu 3+kk, Mladá Boleslav, Laurinova, 90 m2

Laurinova, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav IV

8 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 031 Kč /za měsíc

(Možnost převzetí hypotéky u ČS na částku 3,3 milionu s úrokem 1,79% a fixací do konce února 2026!)

Doporučené firmy v Mladé Boleslavi

Úklidové služby

Informace k bytu

Hledáte prostorné bydlení pro rodinu a nemůžete stále najít vhodnou variantu? Je Vaši prioritou byt v novém domě, kde budete mít klid a zároveň budete v dochozí vzdálenosti veškeré občanské vybavenosti ?
Pak zde pro Vás něco mám. Nemovitost, jejíž bonusem pro Vás může být možnost převzetí hypotéky na částku cca 3,3 milionu s úrokem 1,79% a fixací do konce února 2026 u České spořitelny.

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout ke koupi byt velikosti 3+kk s terasou a zděnou garáží v ulici Laurinova v Mladé Boleslavi.
Bytová jednotka o celkové výměře 90m² a terasou 14m² se nachází v sedmém, posledním poschodí domu č.p. 309 a je zároveň největší jednotkou v tomto objektu.

Dispozičně je byt řešen jako 3+kk a díky své rozloze a velkým oknům se v bytě budete cítit hned jako doma.
Dispozice: vstupní chodba, ze které je vstup do ostatních místností. Hned v pravo se nachází koupelna s vanou a sprchovým koutem - 6,98 m², následuje samostatné wc - 1,44 m², přímo proti vchodu do bytu je pak vstup do obývacího pokoje, kde je zároveň prostor pro jídelní sezení u terasy a kuchyňský kout. Tato mísnost má krásných 27,78m² a z ní je také přímý vstup na terasu, odkud je pak výhled na Zelenou louku. V roce 2025 je plánovaná revitalizace právě prostor Zelené louky a bude tak zde možnost více volnočasových aktivit. Terasa je na západní stranu, je tak zajištěno celý den krásně světlo. Kuchyň s okny na terasu má 8 m². Za kuchyní se nachází ještě komora - 1,7 m². Z obývacího pokoje jsou dveře do ložnice - 14,55 m². Z chodby se pak jde ještě do dětského pokoje o výměře 21,83 m². Okna ložnice a dětského pokoje jsou na východní stranu.

K bytu náleží prostorná uzavřená zděná garáž, která se nachází přímo u vchodových dveří do domu. Má krásných 30 m².


Okna v bytě jsou plastová. Teplo je zajištěno centrálním plynovým kotlem, který je v suterénu domu.

Energetická náročnost budovy B.

Veškerá občanská vybavenost se nachází v těsné blízkosti domu, stejně tak možnost aktivního odpočinku v nedalekém parku Radouč. Přijďte se sami přesvědčit a podívat, zda je tento byt právě tím, který jste hledali.
Těšíme se na Vás.

Parametry bytu

Cena
8 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Možnost převzetí hypotéky u ČS na částku 3,3 milionu s úrokem 1,79% a fixací do konce února 2026!
Aktualizováno
2. 4. 2024
Adresa
Laurinova, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav IV
ID
N00120
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
90 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
90 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Mgr. Veronika Vágner

Mgr. Veronika Vágner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Mladé Boleslavi?

Podobné nemovitosti