Prodej bytu 3+kk, Mladá Boleslav, Boženy Němcové, 95 m2

Boženy Němcové, Mladá Boleslav

4 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 828 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Mladé Boleslavi

Úklidové služby

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji byt 3+kk s balkónem v osobním vlastnictví o celkové podlahové ploše 95,85 m2, který se nachází ve 2.patře cihlového domu v centru města Mladá Boleslav, ulice Boženy Němcové.

Bytová plocha činí 79,7 m2, balkon 3,15 m2 a sklepní prostor 13 m2.
Byt prošel částečnou rekonstrukcí - podlah a kuchyňské linky.
Tento velmi zajímavě řešený byt je orientovaný na sever a jihozápad. Hlavní místnost nebo-li kuchyně je vybavena moderními spotřebiči je propojena s obývacím prostorem a jídelnou. Ložnice disponuje vestavěnou skříní, stejně tak chodba a spíž, které nabízejí dostatek místa pro Váš úložný prostor. Mimo jiné lze využít stropní úložný prostor také v chodbě. Vše je součástí vybavení a prodeje.

Dále se chodbou dostanete do další obytné místnosti, koupelny s vanou, spíže a na balkon.
Celkovým prostorem bytu se rozumí dostatek místa pro Váš pohodlný a klidný život. Vytápění pomocí plynových kamínek - WAWky. Ohřev vody pomocí karmy.
Velmi příjemná lokalita k bydlení. Parkování před domem. V místě bydlení kompletní občanská vybavenost. Náklady na bydlení okolo 5.000 - 5.500,- Kč/měs. (fond oprav, správa bytových jednotek, voda, plyn, teplo, elektřina, odpad).

Uvedená cena je včetně všech služeb spojených s prodejem nemovitosti.

Prohlídky možné po dohodě.

Financování nemovitosti pro Vás zajistíme. Výhodné úrokové sazby, maximální rychlost při vyřízení úvěru. Pro více informací mě prosím kontaktujte na uvedeném formuláři nebo telefonicky kdykoliv PO-NE od 8.00 - 20.00h, v ostatních případech prosím sms. Speaking English.

Parametry bytu

Cena
4 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Boženy Němcové, Mladá Boleslav
ID
1987
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
79 m2
Patro
2. z 3
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
95 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Balkon
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALITY K+L

REALITY K+L

třída T. G. Masaryka 989, Roudnice nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Libor Kašička

Libor Kašička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Mladé Boleslavi?

Podobné nemovitosti