Prodej rodinného domu, Vítkov, 120 m2

Vítkov

3 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 679 Kč /za měsíc

(cena včetně kompletního právního servisu a provize RK)

Doporučené firmy v Vítkově

Informace k domu

Exkluzívně nabízíme k prodeji zděný (plná pálená cihla) jednopodlažní rodinný dům s půdním prostorem ve Vítkově, městské části Jelenice.
Dům o celkové zastavěné ploše 120 m2 je nepodsklepený s dispozicí:
1.NP – zádveří, koupelnu s WC, kuchyně s velkou spíži, 4. pokoje, vstup do půdního prostoru.
2.NP – půdní prostory (z části je vybudována nevytápěná místnost se vstupem na zastřešenou terasu).
Dům prošel v létech 2017 a 2018 rekonstrukcí, kdy byly provedené tyto úpravy: elektřina v mědi (230 V, 400 V), vytápění ÚT a vyvložkování komínu, podlahy (kombinace dlažba, plovoucí laminátová podlaha a dřevěná podlaha), dřevěněná vakuová euro okna.
Dům je napojen na obecní vodovod (na zahradě je také studna s užitkovou vodou), elektřinu a splaškovou kanalizaci, která je svedená do jímky s přepadem do trativodu. Vytápění domu je řešeno krbovými kamny s výměníkem napojeným na ústřední topení (nízké náklady na provoz domu). Ohřev TUV je řešený zásobníkovým elektrickým ohřívačem a v kuchyni průtokovým elektrickým ohřívačem.
Dům působí velmi útulným dojmem ve stylu venkovského stavení.
Dům se nachází na rovinatém oploceném pozemku o celkové výměře 1333 m2. Pozemek je udržovaný, zatravněný, osázený ovocnými stromy. Na pozemku se dále nachází zděná hospodářská stavba.
Vesnice Jelenice je situována cca 6 km od Vítkova, ve kterém se nachází kompletní občanská vybavenost. Nejbližší mateřská školka a základní škola jsou ve vzdálenosti cca 3 km ve vesnicích Březová a Větřkovice.
Energetická třída G je uvedena dočasně, vzhledem k novele zákona č.406/2000Sb. o hospodaření s energií. Po dodání energetického štítku bude uvedena skutečná energetická třída této nemovitosti. Lze financovat hypotékou, kterou pro Vás rádi a rychle zařídíme.

Parametry domu

Cena
3 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně kompletního právního servisu a provize RK
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Vítkov
ID
RDNJ334
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1333 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Karel Segeťa

Karel Segeťa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vítkově?

Podobné nemovitosti