Prodej pozemku pro bydlení, Vestec, 1239 m2

Vestec

18 585 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 88 571 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Vestci

Úklidové služby

Informace k pozemku

S výhradním zastoupením vlastníka nabízím lukrativní stavební pozemek o celkové ploše 1239m2 v obci Vestec, Praha-západ.

Konkrétně se jedná o parcely č. 671/12 o ploše 952m2 a č. 669/19 o ploše 287m2. Parcely jsou momentálně vedeny v katastru nemovitostí jako orná půda.

Dle platného územního plánu jsou parcely situovány následujícím způsobem:

- základní členění územního plánu: Z1 – zastavitelné lochy
- hlavní výkres územního plánu: S. – plochy smíšené obytné

Plochy smíšené obytné umožňuji hlavní využití dle územního plánu: pozemky a stavby pro bydlení v rodinných domech, pozemky a stavby občanského vybavení. Maximální výšková hladina zástavby pro rodinné domy činí 2NP, pro stavby občanské vybavenosti 3NP, pokud nestanoví regulační plán a specifické požadavky jinak.

Koeficient zastavění pozemku pro rodinný dům činí maximálně 35%, koeficient zeleně činí minimálně 40%.

Parcely jsou napojeny na inženýrské sítě: voda, plyn, elektřina, kanalizace.

Obec Vestec splňuje nároky blízkosti hlavního města a zároveň klidu, zeleně a veškeré občanské vybavenosti. V obci jsou 2 velké obchody s potravinami: Albert a Billa, několik restaurací, lékárna, obchody s elektronikou, nábytkem, potřebami pro zvířata, bankomaty, pošta, kadeřnictví, kavárna, cukrárna, květinářství. Obec má také vlastní mateřskou školu.

Obec také nabízí bohaté sportovní vyžití: sportovní a rekreační areál Vestec nabízí triangl cyklostezek, naučnou planetární stezku, rekreačně přírodní park u Vesteckého rybníka s kulturním centrem a také sportovní areál s multifunkčním a fotbalovým hřištěm, cvičebním sálem a venkovní posilovnou, dětské hřiště a hospůdku. V obci je také perfektní dopravní obslužnost a dostupnost jak autem, tak MHD, včetně nočních spojů.

Uvedená cena zahrnuje provizi i kompletní právní servis.

V případě dalších dotazů či pro domluvení prohlídky mě prosím kontaktujte.

We speak Czech, English, Russian and Ukrainian.

Parametry pozemku

Cena
18 585 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Vestec
ID
057N057528
Plocha nemovitosti
1239 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Lia Lorenová, MBA

Bc. Lia Lorenová, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Vestci (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti