Prodej rodinného domu, Novosedly, 65 m2

Novosedly

4 931 325 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 501 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.)

Doporučené firmy v Novosedlech

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji dům se zahradou v obci Novosedly, které se rozkládají v úrodné krajině jižní Moravy, což přináší příjemné podmínky pro zemědělství a vinohradnictví. Novosedly jsou 13 min. jízdy autem do Mikulova a 25 min. do Břeclavi. Blízká hranice s Rakouskem je 5 min. jízdy. Výborná dostupnost do těchto a dalších měst je také vlakem, který se nachází asi 500 m od domu.

Tento útulný dům se nachází v klidné části obce a představuje tedy ideální příležitost pro ty, kteří hledají pohodlné a klidné bydlení v malebném prostředí, avšak s dostupností do větších měst, popř. do Rakouska.

Kuchyň je směřována do zahrady na východ, což znamená, že si můžete užívat sluneční paprsky a příjemnou atmosféru již od ranních hodin. Ať v domě nebo na zahradě. Dům je vhodnou volbou pro menší rodiny, páry či starší páry, kteří si chtějí užít komfortní a bezstarostné bydlení.

Součástí domu je výtah ze zahrady, který umožňuje pohodlný přístup do domu pro méně pohyblivé nebo imobilní osoby. Z důvodu nedodání energetického štítku je uvedena energetická náročnost třídy G.

Zahrada pak láká, jak k vybudování relaxačního zázemí, tak i k pěstování zeleniny a ovoce. Případně chovu drobných hospodářských zvířat.

Obec Novosedly má dobrou dostupnost k městským službám. Je zde obchod, mateřská a základní škola, hřiště, zdravotnické zařízení. Zároveň však nabízí výhody života na venkově, včetně přírodní krásy a klidného prostředí. Je zde také bohatý kulturní život, který zahrnuje tradiční folklórní akce, vinobraní a další společenské události.

V okolí obce se nachází rozsáhlé vinice, které jsou součástí Moravského vinařského regionu. Kromě vinic je obec Novosedly obklopena krásnou přírodou, která láká k turistice, cykloturistice a dalším outdoorovým aktivitám. Okolní krajina je protkána cyklostezkami a turistickými trasami, které vedou k historickým památkám, přírodním rezervacím a vinicím.

Novosedly jsou příjemným a klidným místem k bydlení, kde se kombinuje krása přírody s kulturními památkami.

Pokud tedy hledáte útulný domov, který nabízí pohodlí a bezstarostné bydlení, pak je tento dům v Novosedlech ideální volbou pro vás.

Neotálejte a kontaktujte nás pro více informací a prohlídku.

Parametry domu

Cena
4 931 325 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
3. 3. 2024
Adresa
Novosedly
ID
1326
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
65 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
522 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Lubomír Kosmák

Lubomír Kosmák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novosedlech (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti