Prodej bytu 3+1, Říčany, Plynární, 62 m2

Plynární, Říčany

6 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 262 Kč /za měsíc

(včetně realitních a právních služeb)

Doporučené firmy v Říčanech

Úklidové služby

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji bytovou jednotku 3+1 s balkónem, nacházející se v jedné z nejžádanějších lokalit, a to v Říčanech u Prahy. Vzhledem k lokalitě, kultuře a rozmanitosti, se toto město několikrát dostalo na první místo ankety o nejlepší město pro život v České republice.
Bytová jednotka o velikosti 62m² je umístěna v 8. patře 12ti patrového panelového domu s orientací na jih a západ. Před delší dobou prošla jednotka kompletní rekonstrukcí, a to vyzdění jádra, rozvody elektřiny, koupelna s vanou, kuchyňská linka, štuky a plastová okna. I přesto, že rekonstrukce proběhla před několika roky, byt je ve velmi dobrém stavu a splňuje standardy pro současné bydlení.
Dispoziční řešení jednotky se skládá ze vstupní chodby, s nadstandardně velkou vestavěnou skříní, obývacího pokoje s přístupem na balkón (orientace jih), ložnice s další vestavěnou skříní (orientace západ), menší dětský pokoj (západ), kuchyně, ve které majitel nechal zhotovit nábytek na míru, pro maximální využití úložného prostoru, dále koupelna a samostatná toaleta. Celý byt je designovaný do elegantního stylu.
Vytápění domu a zdroj teplé vody je řešen dálkově. Měsíční náklady spojené s užíváním bytu činí 2.756,-Kč včetně fondu oprav a úklidu domu. V této ceně není zahrnuta spotřeba elektrické energie, ta je ve výši 1.100,-Kč. Také bytový dům prošel rekonstrukcí, a to fasáda se zateplením, výtah, stoupačky a v případě potřeby je možné využít venkovní výtah pro invalidy. K bytu náleží sklepní kóje a velká kolárna s bezbariérovým přístupem. Dům je zabezpečen kamerovým systémem.
V blízkosti budovy se nachází kompletní občanská vybavenost a cca 50m od domu zastávka MHD. Přímo za domem dětské hřiště a velké množství zeleně.
Zásadní výhodou této lokality je také perfektní dostupnost vlakem do 30ti minut na hlavní nádraží Prahy a do 10ti minut sjezd na D1. Tato lokalita je perfektní nejen díky své občanské a kulturní vybavenosti, ale i atraktivní přírodě, která je od bydliště vzdálená pouze 15 minut chůzí. Jedná se o lesní porost Nový Strašín. Naleznete v něm cyklostezky, koupaliště Jureček, turistické trasy, hřiště, tenisové kurty, odpočinková místa a mnoho dalšího. Pro houbaře je zde hluboký Janovický les.
Pokud hledáte ideální místo pro rodinu, tak tato lokalita je ta pravá. Těšíme se na setkání na prohlídce a v případě potřeby zajistíme financování formou hypotéky. PENB - C.

Parametry bytu

Cena
6 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně realitních a právních služeb
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Plynární, Říčany
ID
24005
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
62 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ivana Dvořáčková

Ivana Dvořáčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Říčanech (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti