Prodej rodinného domu, Zbýšov, 300 m2

Zbýšov

4 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 016 Kč /za měsíc

(včetně provize RK a právních služeb)

Doporučené firmy v Zbýšově

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte chalupu nebo rodinný dům v krásné a klidné lokalitě? Mám pro vás zajímavou nabídku rodinného domu se stodolou a zahradou na kraji vesnice Klucké Chvalovice, místní část obce Zbýšov v okrese Kutná Hora.
Dům se nachází na pozemku o celkové výměře 1.962 m2. Dispozice domu je 4 + 1 a nabízí dostatek prostoru pro rodinné bydlení. K domu náleží velká stodola, chlév a prostorná udržovaná zahrada.
Dispozice domu: vstupní chodba ze které vedou schody do 2NP. Dispozice v 1NP.: kuchyň, ložnice, 2 pokoje, koupelna, komora, menší technická místnost s plynovým kotlem, z chodby je vchod do 2 sklepů; 2.NP. je k dispozici 1 pokoj a velký půdní prostor kde je možné vybudovat další pokoje.
Dům je vytápěn plynovým kotlem nebo je možné využít lokální kamna na tuhá paliva. Voda je čerpána z vlastní vydatné studny zároveň je dům připojen na obecní vodovod. Odpady jsou svedeny do jímky na vyvážení (obec bude budovat obecní kanalizaci s čističkou).
V roce 2000 byla v obytné části domu nově rozvedena elektrika v mědi včetně výměny zásuvek. Odpady a vody jsou vedeny v plastu.
V roce 2002 byl instalován nový plynový kotel včetně radiátorů. Na domě probíhaly pravidelné udržovací práce. Velkou výhodou domu je jeho umístění. Nachází se na kraji vesnice, za zahradou už jsou jen pole a lesy. K domu jsou dvě příjezdové cesty. Jedna zpevněná a druhá spíše pro pěší.
Obec Klucké Chvalovice se nacházejí 2km od obce Zbýšov, 2km od obce Vlkaneč, 13km od města Čáslav a 9km od města Golčův Jeníkov. V případě že se vám nemovitost líbila a máte zájem o více informací nebo prohlídku, neváhejte mě kontaktovat.

Parametry domu

Cena
4 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právních služeb
Aktualizováno
5. 3. 2024
Adresa
Zbýšov
ID
0007
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1962 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo TRIGOM

TRIGOM

Kubelíkova 1224/42, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Kateřina Vavřinová

Kateřina Vavřinová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zbýšově (okr. Kutná Hora)?

Podobné nemovitosti