Prodej rodinného domu, Heřmánkovice, 120 m2

Heřmánkovice

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc

(vč. provize a služeb RK)

Doporučené firmy v Heřmánkovicích

Informace k domu

Společnost RE/MAX Future Vám nabízí možnost koupě zrekonstruovaného řadového domu 4+kk s garáží a zahradou na klidném místě v Heřmánkovicích u Broumova. Dům nabízí komfortní bydlení o dvou obytných podlažích a zázemím v suterénu včetně prostorné garáže 30m2. V posledních letech nemovitost prošla rekonstrukcí s důrazem na moderní technologie a nízké provozní náklady.

Hlavní přidanou hodnotou je kvalitní tepelné čerpadlo, které vytápí celý dům a fotovoltaická elektrárna s bateriovým úložištěm. Fotovoltaické panely se nachází na střeše domu, výkon elektrárny je cca 7kw. Vyrobená elektřina se ukládá do akumulační baterie s kapacitou cca 14kw v suterénu domu, přebytky se dále automaticky prodají do sítě. V domě je také možné využívat tzv. chytrou domácnost ke svícení, ovládání topení a ke statistikám ohledně spotřeby a výroby elektřiny.

V domě je také kompletně předělaná elektrika v mědi, plastová okna, částečné zateplení severní části domu, renovovaná kuchyň a koupelny, štukové omítky a zateplené podhledy ve druhém podlaží. V prvním i druhém podlaží jsou koupelny s toaletami. V suterénu se nachází garáž, skladovací prostor, dílna a místnost se zázemím k fotovoltaické elektrárně. Na zahradě je nová pergola, altán a kůlna. Dům je napojen na obecní kanalizaci a vodovod.

K zadní části zahrady, kde je branka je možné se dostat osobním vozidlem po obecní zpevněné cestě. Dále je již otevřená krajina, louky, lesy a příroda bez jakýchkoliv rušivých vlivů. Nemovitost je ideální pro rodinu, která hledá klidné bydlení s nízkými provozními náklady, ale zároveň veškerý moderní komfort s aktuálními technologiemi. V místě je veškerá občanská vybavenost, vzdálenost do centra Broumova je cca 4km.

Dům se nachází na pozemku o celkové rozloze 653m², což zaručuje dostatek prostoru pro dětské hraní a pobyt venku. V blízkosti se nachází školy, školky, parky a další atrakce pro děti, což z této nemovitosti dělá ideální domov pro rodinný život.

Pokud hledáte ideální domov pro svou rodinu, který kombinuje rodinnou atmosféru s moderním bydlením a příjemným prostředím pro děti, pak je tento dům v Heřmánkovicích tou správnou volbou. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize a služeb RK
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Heřmánkovice
ID
211-NP03718
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
160 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
73 m2
Podlahová plocha
120 m2
Plocha nemovitosti
653 m2
Plocha zahrady
504 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové, Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Future

RE/MAX Future

U Koruny 1742/16, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Bc. Petr Malý

Bc. Petr Malý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Heřmánkovicích?

Podobné nemovitosti