Prodej rodinného domu, Kamenice, Letohradská, 113 m2 (ID: 1814700)

Letohradská, Kamenice

8 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 415 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Kamenici

Úklidové služby

Informace k domu

PŘIPRAVENO K NASTĚHOVÁNÍ! Projekt Výhledy Ládvi - Váš nový domov? 4+KK o velikosti 113m2 se dvěma koupelnami s parkovacími stáními (kryté + nekryté) v klidné lokalitě nedaleko centra obce Kamenice – Ládví jihovýchodně od Prahy.

Dům s dispozicí 4+kk má dvě podlaží. První podlaží se sestává z prostorného obývacího pokoje s kuchyní, vstupní haly a koupelny s prostorným sprchovým koutem včetně wc. Druhé nadzemní podlaží má tři ložnice, šatní chodbu a koupelnu s vanou včetně wc. K domu náleží útulná zahrada o výměře 97m2 s dřevěnou terasou pro nádherné posezení a odpočinek s výhledem do malebného Ladova kraje. Pro parkování dvou automobilů je připraveno jedno kryté a jedno nekryté stání.

Dům je připraven včetně sanity, nášlapných ploch, dveří a světel. Nemovitost je dokončena s důrazem na kvalitu použitých materiálů, nadčasovou architekturu, dispozici a zároveň na zachování rázu krajiny. Internet je řešen prostřednictvím centrálního přípojného místa. Vytápění a chlazení zajišťuje centrální tepelné čerpadlo (země / voda). O větrání se stará rekuperace Zehnder. Díky tomuto vybavení je budova energeticky MIMOŘÁDNĚ ÚSPORNÁ kategorie A. Standardy, nadstandardy a další informace vám rádi zašleme.

Ládví je velmi klidnou obcí s perfektní dostupností do Prahy. Veškerá občanská vybavenost se nachází v mateřské obci Kamenice (MŠ/ZŠ, zdravotní středisko, obchody apod. Zkrátka nádherné místo s výbornou dostupností do Prahy. Kousek na D1, D0 a pár metrů na zastávku autobusu MHD který vás doveze např. na metro C Budějovická. Stavbu zajišťuje velmi zkušený a precizní developer, jenž zrealizoval několik staveb v místě i v okolí, kde zároveň i žije (rádi představíme osobně).

Parametry domu

Cena
8 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 3. 2024
Adresa
Letohradská, Kamenice
ID
N07152
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
113 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
113 m2
Plocha nemovitosti
261 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Robert Poppl

Bc. Robert Poppl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kamenici (okr. Praha-východ)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti