Prodej rodinného domu, Buchlovice, Hradišťská, 369 m2 (ID: 1815461)

Hradišťská, Buchlovice

9 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 652 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Buchlovicích

Informace k domu

S velkou radostí vám nabízím k prodeji nadstandardní, volně stojící rodinný dům - vilu, která svou orientací a útulností vytváří dojem svobody a volnosti. Její přední část je sluncem obdařena celý den a spolu se sousedstvím zámeckého parku Buchlovice, dotváří v obklopení zeleně pocit bezpečí a pohodlí.
Dům, který vám nabízím, se nachází ve vilové čtvrti části Buchlovic, a jeho celková plocha i se zahradou činí 1.316m2. Dům má celkem 2 podlaží a obytné podkroví. Bonusem je pak i podzemní podlaží (99.6m2), kde se nachází kromě garáže i technické zázemí, prádelna a další místnosti určené k uskladnění různých věcí.
V 1.NP (100,12m2) se rozléhá krásná prostorná hala s mohutným centrálním schodištěm, které propojuje všechna podlaží. Dále je zde krb na tuhá paliva, koupelna s WC, prostorný byt 2+kk a přilehlá veranda se vstupem do zadní části zahrady. Je zde i útulná venkovní terasa o velikosti cca 37m2, na kterou se vchází z obytné části.
2.NP nabízí plnohodnotný byt 3+1 (86,7m2) se dvěma balkony, novou koupelnou a úložný prostor podél bytu nad schodištěm.
Třešničkou na dortu je obytné podkroví (82,3m2), které nabízí nejen další dva prostorné pokoje, toaletu s umyvadlem, ale i krásný ateliér s výhledem do vzrostlé zahrady, nedalekého lesa, a na vzdálené Bílé Karpaty.
Vila se prodává částečně vybavena s tím, že podmínky budou nastaveny po seriózní dohodě s majitelem.
Veškeré inženýrské sítě jsou samozřejmostí. Rekonstrukce vily byla průběžně realizována v letech 1997-2018. (okna, střecha, střešní izolace, půdní vestavba + klimatizace, fasáda, elektroinstalace, vodní přípojky, rekonstrukce koupelen, renovace teras a balkonů, instalace nového kondenzačního plynového kotle,…)
Dům byl celou dobu plnohodnotně využíván a láskyplnou péčí majitelů také opatrován. Menší vady na kráse v suterénu budovy, tím nijak nekazí jinak krásný dojem.
K domu náleží rozlehlá zahrada, která skýtá spoustu příjemných zákoutí a míst k různému využití. Pro kutily, kreativce a milovníky romantiky jako stvořené. Dýchá zde duch krásných časů minulých, který tím umocňuje klid a pohodu tohoto místa, známého také díky pěstování vinné révy v přilehlých obcích, oblíbené agroturistiky, houbaření, kulturních zážitků, apod.
Je zde výborná občanská vybavenost a dostačující infrastruktura, která spolu s nedalekým královským městem Uherské Hradiště, podtrhuje atraktivitu tohoto místa a nabízí tím možnost nadstandardního bydlení i náročnějším klientům. A to nemluvím o možnosti rozdělit nemovitost menšími úpravami na samostatné byty a využít dalšího potenciálu. Tato nemovitost by byla tedy vhodná např. i jako investice s využitím k rekreačním či komerčním účelům.
Nemovitost je k dispozici po dohodě a prohlídky jsou možné po domluvě kdykoliv. Na koupi je možné využít i financování hypotečním úvěrem, se kterým vám rádi pomůžeme. Podrobnější informace k nemovitosti i možnostem financování vám sdělí makléřka na prohlídce, kterou vřele doporučuje. Cena je uvedena včetně všech poplatků.

Parametry domu

Cena
9 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 3. 2024
Adresa
Hradišťská, Buchlovice
ID
2023045
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
369 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1316 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Michaela Konvalinková

Michaela Konvalinková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Buchlovicích?

Podobné nemovitosti