Prodej bytu 3+1, Hradec Králové - Plotiště nad Labem, Petra Jilemnického, 170 m2

Petra Jilemnického, Hradec Králové, Plotiště nad Labem

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Doporučené firmy v Hradci Králové

Informace k bytu

Hledáte bydlení, které kombinuje výhody bytu a rodinného domu?

Možná právě pro Vás zde máme ideální příležitost.

Zprostředkujeme Vám prodej bytu v ulici Petra Jilemnického v městské části Plotiště nad Labem, která se nachází 5 - 10 minut od centra Hradce Králové. Byt je umístěn ve 2. respektive 3. patře obytného cihlového domu a disponuje svým vlastním vchodem. Celková obytná plocha činí cca 170 m2.

Byt o dispozici 3+1 o rozloze přibližně 90 m2 prošel v roce 2011 rekonstrukcí. V podkroví najdeme další obytný prostor o rozloze cca 80 m2, který na rekonstrukci teprve čeká. Inspiraci, jak tento prostor dále využít, naleznete v přiloženém 3D půdorysu a vizualizaci. Jednotlivá patra bytu jsou propojena dubovým schodištěm.

Nespornou výhodou je zahrada o rozloze 876 m2 s pergolou, která je ve výlučném vlastnictví majitelů. Tato zahrada se stane přibližně od poloviny roku 2024 stavební parcelou. Zahrada není součástí nabídky a je možné ji koupit samostatně.

Další výhodou nemovitosti je vlastní parkovací stání na uzavřeném dvoře a také garáž, kde naleznete jak prostor na zaparkování dalšího auta, tak možnost jiného skladování.

Nemovitost je situovaná v dojezdové vzdálenosti do centra města. Přímo před domem zastavuje veřejné MHD. Nedaleko je také mateřská škola, základní škola a ostatní občanská vybavenost.

Doporučujeme osobní prohlídku, na které se na Vás budeme těšit.

Financování nemovitosti zajistíme.

Parametry bytu

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
17. 3. 2024
Adresa
Petra Jilemnického, Hradec Králové, Plotiště nad Labem
ID
57574
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
170 m2
Patro
2.
Vlastnictví
Státní/obecní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti