Prodej pozemku pro bydlení, Praha - Lysolaje, Podholí, 902 m2 (ID: 1818786)

Podholí, Praha 6 - Lysolaje

13 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 672 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právního servisu)

Doporučené firmy v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k pozemku

Dobrý den,

nabízíme k prodeji exkluzivní stavební pozemek pro výstavbu rodinného domu o celkové výměře 902 m2 s orientací na jižní stranu ve velmi žádané a vyhledávané lokalitě Zátiší Lysolaje na Praze 6.

Pozemek se nachází na kopci a nabízí krásná panoramata Prahy, odkud se naskýtají malebné výhledy na přírodu i na metropoli. Nová vilová čtvrť Zátiší Lysolaje realizována developerskou spolešností Landia a bude dokončena ve 2.Q 2024 a k momentu předání pozemku již obyvatelé budou mít plně dokončenou infrastrukturu připravenou k bydlení. Čtvrť kombinuje to nejlepší co může nabídnout blízkost přírody v kombinaci se snadnou dostupností do centra města.

K tomuto pozemku je zpracována studie velkorysého rodinného domu od renomované architektonické kanceláře. Podle navrhované studie se jedná o ultramoderní dům dispozičně řešený jako 6+kk + garáž pro dvě auta + další technické místnosti.

Tato studie však může sloužit jen pro inspiraci a je samozřejmostí, že si můžete vytvořit vlastní projekt domu.

Developer zajistí kompletní inženýrské sítě (voda, elektřina, kanalizace, plyn) na pozemku. Dále postaví část plotu z jižní strany, a zpevňující zídku, pěší vstup a základ pro plot ze severní strany. Příjezd bude zajištěn po nové asfaltové komunikaci, která je určena převážně zdejším rezidentům. Developer zabezpečí zvelebení pěší cesty mezi areálem a zahrádkářskými osadami, zejména ze západní a severní strany.

Pozemek leží na klidném místě plném zeleně a nabízí výbornou občanskou vybavenost a dopravní dostupnost. V blízkosti se nachází lékař, základní škola i obchod s potravinami. V rámci projektu byla postavena i nová školka v pěší vzdálenosti od pozemku. V areálu jsou také k dispozici společenský dům s restaurací, dům služeb a piazzetta.

Lysolaje jsou součástí atraktivní Prahy 6, hned za nimi se otevírá příroda Šáreckého údolí.

Na stanice metra Dejvická a Bořislavka či na Pražský okruh se dostanete za 10 minut jízdy autem. Lysolaje disponují skvělou dostupností do centra města. Nedaleko je speciálně postavena zastávka MHD.

Za sportem to nikdy nebylo blíž. Sportovní areál je u Zátiší umístěn tak aby nevadil ve výhledu, zároveň ho ale máte jen pár minut pěšky. V blízkosti se také nachází fotbalové hřiště Sokol Lysolaje.

Okolí Lysolají nabízí mnoho druhů aktivit pro klidné odpoledne i pro aktivní víkend. Přívozem přes řeku je to kousek do Trojské ZOO, nedaleká Divoká Šárka je ideální na procházky a na kole z Lysolají projedete až na Okoř. Volné odpoledne můžete strávit procházkou okolní krajinou ale i návštěvou společenského domu, posezením v parku nebo venčením psů se sousedy ve vyhrazené zóně.

V případě jakýchkoliv dotazů se nám neváhejte ozvat.

Be Noble team.

Parametry pozemku

Cena
13 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
Podholí, Praha 6 - Lysolaje
Plocha nemovitosti
902 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ilya Fominykh

Ilya Fominykh

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Praze 6?

Podobné nemovitosti