Prodej bytu 3+1, Ostrava, U Dílen, 69 m2

U Dílen, Ostrava

3 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 965 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Ostravě

Informace k bytu

Vkusný, útulný a pečlivě udržovaný byt o dispozici 3+1 o přibližné užitné ploše 72 m2 se nachází v oblíbené lokalitě v Ostravě - Martinově v osmém poschodí panelového domu s výtahem s výhledem do ulice Martinovská a na druhou stranu do dvorního traktu se zelení a hřištěm.
V předsíni o celkové výměře 6,6 m2 se hned za vchodem vchází do kuchyně (9,7 m2). Kuchyň je zařízená vkusnou kuchyňskou linkou s kombinovaným sporákem a digestoří, a dostatečným množstvím skříněk, mezi kterými je místo i pro automatickou pračku. Linka je zakončená zvýšeným barovým pultem a pod okno v kuchyni se vejde i jídelní posezení.
Na pravé straně chodby dále vedou dveře do koupelny (2,8 m2) s vanou, umyvadlem i úložným prostorem. Hned vedle je vchod do samostatné toalety. Na levé straně předsíně se nachází vchod do dětského pokoje se dvěma výklenky - úložným prostorem (celkem 2,6 m2) před vstupem, které jsou prakticky využity vestavěnými skříněmi. Pokoj má výměru 12,1 m2 a okno s výhledem na východ.
Chodbou se dále dostáváme do hlavní obytné části bytu sestávající z prostorného obývacího pokoje (21,5 m2) s jídelním koutem. Z pokoje, stejně jako z kuchyně, vedou okna na západ. Z obývacího pokoje se vchází do ložnice (12,3 m2), ze které vede vchod na prosklenou lodžii o výměře 2,8 m2, která slouží k posezení a relaxaci s výhledem. K bytu přináleží samostatný sklep (3 m2) v suterénu domu.
Výhodou tohoto bydlení jsou nízké provozní náklady (energetická náročnost budovy je v kategorii C – úsporná), dostupnost veškeré občanské vybavenosti a dobrá dopravní obslužnost. Ideální místo pro klidné solidní rodinné bydlení.

Parametry bytu

Cena
3 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 5. 2024
Adresa
U Dílen, Ostrava
ID
2024011
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
72 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
69 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

K domovu

Varšavská 715/36, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Simona Hradilová

Simona Hradilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Ostravě?

Podobné nemovitosti