Prodej vily, Žacléř, J. A. Komenského, 517 m2

J. A. Komenského, Žacléř

29 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 138 205 Kč /za měsíc

(cena u makléře)

Doporučené firmy v Žacléři

Informace k domu

Nabízíme k prodeji kompletně zrekonstruovanou vilu Arnošt v části obce Žacléř, situovanou na adrese J. A. Komenského. Tato nemovitost, vhodná jak k trvalému bydlení, tak k pronájmu, je ideální investicí pro ty, kteří hledají výnosný projekt v oblasti realitního trhu. Vila prochází kompletní rekonstrukcí a disponuje celkem 9 byty s balkónem, což z ní činí skvělou příležitost pro pronájem s vysokým potenciálem návratnosti investice.

Tato impozantní nemovitost je vybavena moderním tepelným čerpadlem, každý byt kuchyňskou linkou a VZT se zpětnými klapkami. K dispozici jsou také zvonky s kamerou pro zvýšení bezpečnosti a komfortu budoucích nájemníků a datová zásuvka v každém bytě. S celkovou užitnou plochou 517m² a rozlohou parcely 203m² poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení či pronájem.

Dům se skládá ze tří pater a nabízí sklep kde je ke každému bytu k dispozici sklepní kóje jako další úložný prostor. K dispozici je celkem 11 parkovacích míst pro obyvatele i návštěvy. Okolí nemovitosti je bohaté na občanskou vybavenost v podobě školy, školky, zdravotnických zařízení, pošty a supermarketu, což zvyšuje atraktivitu lokality pro potenciální nájemníky.

Vila se nachází v klidné a přesto dobře dostupné části Žacléře s veškerou občanskou vybaveností v dosahu. Díky dobré dopravní dostupnosti vlakem, silnicí a autobusem je tato lokalita ideální pro ty, kteří ocení snadný přístup do okolních obcí a měst. Telekomunikace jsou zajištěny prostřednictvím telefonní linky a internetu, což zajišťuje pohodlnou komunikaci pro nájemníky.

Tato vila nabízí unikátní investiční příležitost pro ty, kteří hledají stabilní výnos z pronájmu nemovitosti v atraktivní lokalitě. Prohlídku této impozantní nemovitosti si nenechte ujít! V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
29 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
J. A. Komenského, Žacléř
ID
0096
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
517 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
517 m2
Plocha nemovitosti
203 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Pec

Reality Pec

Pec pod Sněžkou 244, Pec pod Sněžkou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Kateřina de Rijke

Kateřina de Rijke

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Žacléři?

Podobné nemovitosti