Prodej rodinného domu, Nespeky, Na Mělách, 121 m2 (ID: 1819986)

Na Mělách, Nespeky

9 740 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 46 418 Kč /za měsíc

(cena u makléře)

Doporučené firmy v Nespekách

Úklidové služby

Informace k domu

Rodinný dům 3+1 v Nespekách, Městečku se nachází v blízkosti řeky Sázavy. Zastavěná plocha činí 173m2, podlahová plocha je 121m2 a plocha pozemku je 977m2. Dispoziční řešení domu plně odpovídá dnešnímu trendu. Velký obývací pokoj je propojený s kuchyní a jídelním koutem. Dům dále disponuje dvěma prostornými ložnicemi a kompletním sociálním zázemím se dvěma WC. Technická místnost slouží jako prádelna a prostor pro elektrický kotel. K domu je přistavěna garáž s dílničkou. Z obývacího pokoje je přímý vstup na terasu a zadní část zahrady.
Venkovní rolety na celé JZ straně Vám zajistí příjemné mikroklima uvnitř domu. Součástí zahrady je dřevěná bouda pro uložení věcí nebo domácí mazlíčky a krásný bazén. Další zahradní domeček slouží pro uložení nářadí. Dům má vlastní studnu. Napojení na obecní vodovod bude zprovozněno v přítím roce.
Majitel si dával velmi záležet na použití kvalitních materiálů. Střecha je pokryta taškami Bramac. Dům má podlahové vytápění doplněné o radioátory a je skutečně velmi dobře tepelně izolován. Jeho měsíční náklady na provoz jsou tak velice nízké. PENB ve třídě F z důvodu vytápění el. kotlem. Celkově jinak dům ve třídě "C".
Plocha před garáží je osazena zámkovou dlažbou. Cena obsahuje i vybavení domu.
K řece Sázavě si pěšky dojdete za pouhé 3minuty. Okolí je plné zajímavostí jako jsou naučné stezky, cyklotrasy, zříceniny, rybníky, štoly, golfová hřiště aj.
Celkově tedy můžeme říct, že dům v Nespekách ,Městečku spojuje kvalitní bydlení s klidem venkovského života a nádhernou přírodou. Tento dům může být tím pravým místem, kterému říkáte „ domov“.

Parametry domu

Cena
9 740 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Na Mělách, Nespeky
ID
0320-NP00038
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
121 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
977 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Ing. Martin Bárta

Ing. Martin Bárta

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nespekách?

Podobné nemovitosti