Prodej rodinného domu, Morkovice-Slížany, Havlíčkova, 140 m2

Havlíčkova, Morkovice-Slížany

1 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 148 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Morkovicích

Informace k domu

Máme pro vás skvělou příležitost k nákupu rodinného domu ve městě Morkovice-Slížany, situovaném v okrese Kroměříž ve Zlínském kraji.

Rodinný dům o dispozici 5+1 se nachází na parcele o celkové ploše 166 m2, z čehož zastavěná plocha činí 85 m2. Tato nemovitost vyžaduje rozsáhlou rekonstrukci, avšak nabízí potenciál pro vlastní realizaci.

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě. Nicméně měřidla plynu a elektřiny jsou demontované.

Samotné město poskytuje s veškerou potřebnou infrastrukturou a občanskou vybavenost. Dále pak dobrou dopravní dostupnost s napojením na dálnici D1. Kroměříž - 15 km, Vyškov - 19 km.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost k nákupu domu v Morkovicích-Slížanech. Kontaktujte nás pro více informací nebo domluvte prohlídku.

Parametry domu

Cena
1 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 3. 2024
Adresa
Havlíčkova, Morkovice-Slížany
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
166 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Martin Hrdý

Martin Hrdý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Morkovicích?

Podobné nemovitosti