Prodej bytu 3+1, Hradec Králové, U Koruny, 75 m2

U Koruny, Hradec Králové - Pražské Předměstí

5 430 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 878 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Doporučené firmy v Hradci Králové

Informace k bytu

Toužíte po bydlení v krajském městě v bezprostřední blízkosti centra? Pak pro Vás máme fantastickou nabídku prostorného a světlého bytu o dispozici 3+1 v žádané lokalitě Pražského Předměstí v Hradci Králové. Tato lokalita Vám nabízí obchodní, vzdělávací i sportovní či kulturní vyžití.

Tento pěkný byt se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží cihlového domu s úžasným výhledem. Disponuje užitnou plochou 75 m2, která nabízí tři neprůchozí pokoje, kuchyň, koupelnu a samostatné WC. Kuchyň je osazena novou kuchyňskou linkou a v celém bytě byly vyměněny podlahy. K bytu náleží sklep a balkon, který poskytuje možnost odpočinku a relaxace. Byt je ve velmi dobrém stavu a je vytápěn dálkově. Celkové náklady SVJ jsou aktuálně 5.000,- Kč, z toho fond oprav činí 1.490,- Kč. Tato nemovitost je ideálním místem pro pohodlný život v blízkosti veškeré občanské vybavenosti.

Obchodní dům Prior a nákupní centrum Aupark Hradec Králové, které se nacházejí hned vedle domu, Vám nabízí nespočet možností služeb a nákupů. Zároveň pouhých pár kroků Vás dělí od odpočinkové zóny Sukových sadů nebo parku Skleněnka. V docházkové vzdálenosti Vám je k dispozici vlakové a autobusové nádraží, na zastávku MHD dojdete do 5min.

Tento byt zkrátka musíte vidět! Naše makléřka Vám ho ráda představí.

V případě vícero zájemců o koupi přihlédneme k nejvyšší cenové nabídce.

Parametry bytu

Cena
5 430 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
U Koruny, Hradec Králové - Pražské Předměstí
ID
N09225
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
75 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Vendulka Dolejší

Vendulka Dolejší

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Hradci Králové?

Podobné nemovitosti