Prodej rodinného domu, Vyškov, náměstí Svobody, 600 m2 (ID: 1822425)

náměstí Svobody, Vyškov - Dědice

16 495 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 78 610 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Vyškově

Informace k domu

Prodej RD se 4 jednotkami nevymezenými v KN - v centru části města Vyškov - Dědicích, okr. Vyškov. CP pozemku činí 3.517 m2 a výhodou je možnost potenciálního využití na další výstavbu objektu pro bydlení - viz. územní plán města Vyškov.
Stávající dům sloužil majitelům od roku 1928 jako vícegenerační bydlení jejich rodin se 4 samostatnými byty, které však nejsou prohlášením vlastníka vymezeny. Později byla jedna přízemní jednotka využívána jako prodejna. Dům je dvoupodlažní a nabízí možnost využití půdního prostoru pro jeho další rozšíření. Vjezd na pozemek, jehož součástí jsou i dílna a sklad, je přímo z hlavní ulice. Vzhledem k lokaci se může jednat o zajímavou investiční příležitost s potenciálem vybudování rozšířeného rezidenčního bydlení.
Objekt je připojen na veškeré inženýrské sítě - obecní vodovod, kanalizace, elektřina i plyn. Je v původním stavu s průběžnými dílčími modernizacemi, nicméně je určen k celkové rekonstrukci. Nachází se na dobré adrese v centru obce Dědice, dnešní městské části Vyškova, ve vzdálenosti 25 minut autem do Brna.
Možnost financování hypotékou, volný ihned. Pro více informací a domluvení termínu prohlídky kontaktujte uvedeného makléře.

Parametry domu

Cena
16 495 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 3. 2024
Adresa
náměstí Svobody, Vyškov - Dědice
ID
02451
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
600 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
3517 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Jan Kejduš

Ing. Jan Kejduš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vyškově?

Top nabídky

Podobné nemovitosti