Prodej pozemku pro bydlení, Noviny pod Ralskem, 2163 m2

Noviny pod Ralskem

1 946 700 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 277 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Novinách pod Ralskem

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabízíme Vám ke koupi stavební pozemek o výměře 2163 m2 v obci Noviny pod Ralskem. Územním plánem je určen ka zastavění. Hlavní využití:

- bydlení v rodinných domech
- rodinná rekreace ve stavbách určených pro rodinnou rekreaci
- dopravní infrastruktura pro zajištění hlavního využití dané plochy (místní a účelové komunikace, parkovací a odstavné plochy)
- technická infrastruktura pro zajištění hlavního využití dané plochy (zařízení vodovodů a kanalizace, odvodnění, elektronické komunikace, zařízení energetická včetně obnovitelných zdrojů energie)
- stavby a zařízení plnící doplňkovou funkci ke stavbě hlavní (garáže, krytá i nekrytá parkovací stání, bazény, zimní zahrady, oplocení, stavby pro chovatelství, stavby o jednom nadzemním podlaží do 25 m2 zastavěné plochy a do výšky 5 m (skleníky, zahradní altány apod.)
- liniová a plošná zeleň veřejných prostranství

Voda a elektřina je na hranici pozemku.

Parametry pozemku

Cena
1 946 700 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 3. 2024
Adresa
Noviny pod Ralskem
ID
92
Plocha nemovitosti
2163 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Direct

Na Kozině 1/1, Mladá Boleslav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jiří Dvořák

Jiří Dvořák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Novinách pod Ralskem?

Podobné nemovitosti