Prodej rodinného domu, Pustá Polom, Hradecká, 150 m2 (ID: 1825358)

Hradecká, Pustá Polom

5 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 640 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Pusté Polomi

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme ke koupi rodinný dům s 2 byty na ulici Hradecká 254 v klidné části obce Pustá Polom. Byl postaven 1950, a v roce 1982 bylo provedeno rozšíření podkroví na druhý byt. V roce 2004 byla rekonstrukce dolního bytu včetně rozvodů elektřiny a v roce 2020 komplexní rekonstrukce horního bytu. Dům má zastavěnou plochu 100 m2. Pozemek (p. č. 958) kolem domu je rovný, zahrada (p. č. 959/1) se mírně svažuje směrem od ulice Hradecká. Střecha je sedlová s eternitovou krytinou. Pozemek o rozloze 983 m2. Před domem zpevněné parkoviště pro 3 auta, za domem je garáž pro 1 vozidlo. U garáže je zahradní zastřešené posezení. Každý byt má vlastní vstup.
Dolní byt disponuje samostatným vchodem za verandou. Chodbou se dostanete do tří různých pokojů, kuchyně a koupelny. K vytápění se používá elektřina přímotopy (ekoflex). Cena za služby celkem 4 500 Kč/měsíc. Užitná plocha bytu je 80 m2.
Do horního bytu se vchází hlavním vchodem přes verandu. Je 5 let po kompletní rekonstrukci, vytápěn plynovým kotlem umístěným ve sklepě. Cena za služby celkem 5 000 Kč/měsíc. Tento byt nabízí 3 pokoje, koupelnu a kuchyň, komora a špajz. Užitná plocha bytu 70 m2.
Dům je většinově (ze 75 %) podsklepený, ve sklepě je mírná vlhkost. Do sklepa jsou dva samostatné vstupy. Celková užitná plocha 50 m2. Sklep lze rozdělit.
Nabízený dům má na západní straně společnou zeď s dalším rodinným domem.
V obci je obecní splašková kanalizace připojená na čističku odpadních vod, dům je k ní připojen. Na zahradě se nachází 2 studny s užitkovou vodou. U studny je hlavní uzávěr vody a od studny ke sklepu vede potrubí. Potrubí od studny na zahradě je společné pro dům, který je přistavěn na západní straně, i pro nabízený dům. Potrubí se před domy rozděluje a do jednotlivých domů vstupuje samostatně. V nabízeném domě je samostatný vodoměr umístěný ve sklepě. Vodné je 60 Kč/m3 a stočné je 500 Kč/3 měsíce/1 osoba. Svoz komunálního odpadu a bioodpadu stojí 500 Kč/osobu/rok. Do domu je zavedena příprava na připojení k internetu pomocí optického kabelu. V současné době je možnost připojení bezdrátově, pomocí místního operátora za 300 Kč/měsíc dle vybraného tarifu.
Za domem na severní straně se nachází zahradnictví, do budoucna jsou plánovány novostavby. V okolí domu je spousta zeleně. V obci je ZŠ a MŠ, dětské hřiště, zdravotní středisko s praktickým lékařem pro dospělé a pro děti, knihovna, obchod s potravinami, restaurace, autobusová linková doprava. Dostupnost automobilem do Ostravy 30 minut a do Opavy 20 minut.
( videoprohlídka bytu v patře - https://my.matterport.com/show/?m=QUtGzXhbFcF )

Parametry domu

Cena
5 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Hradecká, Pustá Polom
ID
193
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Plocha budovy
145 m2
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
983 m2
Plocha zahrady
858 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
500 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Jitka Kosturová - Reality

Jitka Kosturová - Reality

Revoluční 910/20, Krnov, Pod Bezručovým vrchem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Jitka Kosturová

Jitka Kosturová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pusté Polomi?

Podobné nemovitosti