Prodej bytu 2+1, Karlovy Vary, nábřeží Jana Palacha, 50 m2 (ID: 1825627)

nábřeží Jana Palacha, Karlovy Vary

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Karlových Varech

Informace k bytu

Prodej bytu 2+1, 50 m², Karlovy Vary, nábřeží Jana Palacha

Hledáte nové útočiště, kam byste mohli vložit své sny a vytvořit domov, ve kterém se budete cítit pohodlně a bezpečně? Objevte svůj budoucí byt 2+1 v srdci lázeňského města Karlovy Vary, kde elegance a pohodlí jdou ruku v ruce s výjimečnou polohou.

Představujeme Vám exkluzivní bydlení na ulici nábřeží Jana Palacha, kde každý den začíná výhledem na klidné ulice a historickou architekturu, která dodává tomuto místu neopakovatelný šarm. Vaše nová adresa znamená nejen prestiž, ale i praktičnost – občanská vybavenost je na dosah ruky. Supermarkety, školy, lékařská zařízení, kavárny a restaurace jsou jen několik kroků od vašeho domova.

Parkování přímo před domem je dalším bonusem, který oceníte nejen při návratu z nákupů. Už žádné obavy z hledání místa po dlouhém dni! Dům, ve kterém se byt nachází, je symbolem čistoty a důkladné správy, což zajišťuje klidný a harmonický život pro všechny jeho obyvatele.

Parametry bytu

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
nábřeží Jana Palacha, Karlovy Vary
ID
854331
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
50 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Ing. Bc. Romana Marečková

Ing. Bc. Romana Marečková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti