Prodej rodinného domu, Příkrý, 215 m2 (ID: 1826049)

Příkrý

4 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 828 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Příkrém

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nechte se unést krásou Krkonošské krajiny. Nabízíme k prodeji rodinný dům s výjimečným výhledem do krajiny, nacházející se v malebné obci Příkrý v okrese Semily. Tato nemovitost se nachází v srdci přírody a nabízí dokonalý klid a relaxaci pro náročné klienty, kteří ocení soukromí. Tento rodinný dům s 5ti a více pokoji disponuje unikátní atmosférou.

Dům je momentálně v rekonstrukci, která poskytne novým majitelům možnost přizpůsobit si interiér dle svých představ. S celkovou zastavěnou plochou 160m², užitnou plochou 215m² a rozlohou parcely 2595m², tato nemovitost nabízí dostatek prostoru pro komfortní bydlení. Je zde nová střecha (nutné malé dodělávky), plastová okna, rozvody vody, elektřiny a omítky. Odpad je řešen pomocí ČOV pro celý objekt a přívod vody zajišťuje dálkový vodovod (na pozemku možné využívat i vlastní studnu). Dům je možné také rozdělit na dvě bytové jednotky, což ji činí zajímavou pro investora. Na pozemku je ještě garáž, která je též před rekonstrukcí a také poměrně rozhlehlý sklípek mimo dům. Část pozemku je oplocena a je zde dostatek prostoru pro vyžití.

V obci Příkrý se nachází obchod, restaurace, hřiště atd. V Semilech, které jsou vzdáleny cca 5km se nachází veškerá občanská vybavenost.

V případě zájmu či otázek se na mě neváhejte obrátit

Budu se těšit na osobní prohlídce :)

Parametry domu

Cena
4 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Příkrý
ID
0329-NP00028
Stavba
Smíšená
Plocha užitná
215 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
2595 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Helena Hadincová

Helena Hadincová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Příkrém?

Podobné nemovitosti