Prodej rodinného domu, Uherský Ostroh - Kvačice, Hradišťská, 145 m2

Hradišťská, Uherský Ostroh, Kvačice

8 888 888 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 362 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Uherském Ostrohu

Informace k domu

Představujeme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem dvougeneračního domu, který má dvě smostatné bytové jedntky v přízemí. Dům prošel kompletní rekonstrukcí, a to včetně: střechy, zateplení domu s novou fasádou, topným systémem a elektroinstalací. Tento objekt se skládá ze dvou samostatných bytových jednotek s dispozicemi 3+kk a 4+1, což z něj činí ideální volbu pro vícegenerační bydlení nebo investici k pronájmu. Každá jednotka je vybavena novou koupelnou se sprchovým koutem a WC, což zaručuje moderní a pohodlné bydlení.
Dům je umístěn na pozemku s dvorem o velikosti 130 m² dále nabízejícím průjezd o velikosti 40 m², což poskytuje praktické parkování či uložení věcí, pro volnočasové aktivity. Součástí pozemku je také menší sklep, což přidává na úložných možnostech. Dům je vybaven tepelným čerpadlem pro efektivní vytápění a ohřev vody, což zajišťuje nízké provozní náklady.
Specifickým rysem tohoto domu je plně uzavřený dvůr, který garantuje 100% soukromí a bezpečí. Na kouzlu místa přidává pergola, pod kterou lze trávit příjemné chvíle s rodinou či přáteli. Každá bytová jednotka má svůj samostatný vchod, což podporuje nezávislost a soukromí obyvatel.
Tento objekt je perfektní volbou pro ty, kteří hledají kombinaci soukromí, pohodlí přízemí a flexibility v jednom. Nabízí skvělou příležitost pro komfortní bydlení nebo jako investici.
Část kupní ceny je možno zaplatit 1BTC.

Parametry domu

Cena
8 888 888 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Hradišťská, Uherský Ostroh, Kvačice
ID
0000000187
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
145 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Plocha budovy
280 m2
Podlahová plocha
145 m2
Plocha nemovitosti
382 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Kateřina Háblová

Kateřina Háblová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Uherském Ostrohu?

Podobné nemovitosti