Prodej rodinného domu, Moravská Třebová, Nové sady, 150 m2

Nové sady, Moravská Třebová

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Moravské Třebové

Informace k domu

Nabízíme prodej řadového rodinného domu v Moravské Třebové. Jedná se o menší typ zděného domu, který je celý podsklepený a má dvě obytná patra. Domy byly postaveny před 50 lety, přesto je prodávaný dům v dobrém, udržovaném stavu s občasnými nepatrnými opravami. Do nedávna se v domě aktivně bydlelo, proto je možné se rovnou nastěhovat. Pokud však máte představu o modernějším bydlení, pak je zapotřebí do domu investovat.
Dispozice: ke vstupním dveřím se vchází po betonovém schodišti, kdy za hlavními dveřmi je menší šatna nebo předsíň, na kterou navazuje chodba. Vlevo na chodbě je vstup do kuchyně s jídelním prostorem, dále následuje vlevo vstup na WC s umyvadlem, za kterým je technická místnost s kotlem na plyn, který zajišťuje ohřev teplé vody i vytápění celého domu. Na konci chodby je vstup do obývacího pokoje, největšího pokoje v domě. Vpravo na chodbě je prostorná vestavěná šatní skříň, za kterou jsou schodiště - první do prvního patra, druhé do sklepa. V prvním patře se nachází 4 pokoje, z nichž dva jsou menší velikosti, ale mohou posloužit jako vlastní pokoj pro děti nebo jako pracovna, šatna, apod. V ložnici je vstup na lodžii, která je orientovaná na jižní stranu. Poslední místností je koupelna s WC, kde se nachází také vana a umyvadlo. Ve sklepě se nachází garáž, prádelna, pracovna, špajz.
Východně od řadových domů je menší svah, kde se nachází další pozemky ve spoluvlastnickém podílu. Každý tento vlastník má určený úsek, kde má své záhony a zahrádku.
Dům bude prodáván včetně vybavení, které vidíte i na fotkách. Dům je k dispozici po domluvě s majiteli.
Moravská Třebová je město s plnou občanskou vybaveností.

Parametry domu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 3. 2024
Adresa
Nové sady, Moravská Třebová
ID
N08694
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
77 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Mgr. Michal Heger

Mgr. Michal Heger

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Moravské Třebové?

Podobné nemovitosti