Prodej bytu 3+1, Letohrad, 77 m2 (ID: 1829643)

Letohrad, okres Ústí nad Orlicí

3 180 000 Kč HYPOTÉKA od 15 155 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Letohradu

Informace k bytu

Prodej pěkného bytu 3+1 v Letohradě

Nabízím k prodeji udržovaný a částečně vybavený byt 3+1 v klidné části města Letohrad
Byt o orientační užitné ploše 77 m² o dispozicí 3+1 je v osobním vlastnictví a je situován do druhého nadzemního podlaží. Po vstupu do bytu procházíte chodbou a po pravé straně míjíte dveřní vstup do pokoje (původně dětský pokoj), naproti jsou dveře vedoucí do koupelny s vanou a vedlejšími dveřmi vstoupíte na samostatné WC (modernizace zděného jádra, poslední modernizace z r. 2018 se týkala lodžie). Z chodby se přichází dveřmi do obývacího pokoje nebo po pár krocích samostatnými dveřmi vstoupíte do kuchyně. Kuchyň je s obývacím pokojem propojena rovněž dveřmi. Z obývacího pokoje je vstup na lodžii (místo k odpočinku s orientací na jiho-východ). Za obývacím pokojem se nachází třetí pokoj, neprůchozí ložnice. Přímo za kuchyní máte „ k ruce “ větratelnou spíž, či komoru na uchovávání potravin. Byt je situován na dvě světové strany, což příznivě ovlivňuje pohodu bydlení. K bytové jednotce přináleží i sklepní prostory, dva sklepy, kdy větší sklep lze využít jako menší domácí dílnu.
Vlastníci zde mají za domem své malé zahrádky, které jsou oplocené a vytvářejí úhledný celek, čímž dodávají tomuto bydlení ještě příjemnější atmosféru.
V blízkosti domu budete mít dostatek zeleně, téměř před domem je i park s dětským hřištěm, nedaleko je nejen mateřská škola, základní škola, ale i supermarket.
Z bytu jste za 2 minuty v lesní oboře, v místním přírodním parku Letohradské bažantnice.
Město Letohrad svou polohou v podhůří Orlických hor a bohatou historií představuje ideální místo pro ty, kdo hledají kvalitní bydlení. S dostatkem vzdělávacích institucí, pracovních příležitostí a širokým spektrem kulturních a sportovních aktivit ve městě i v okolí.
Letohrad je atraktivním místem pro bydlení i pro život.
Těším se na prohlídky s Vámi, se všemi zájemci.

Parametry bytu

Cena
3 180 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
10. 4. 2024
Adresa
Letohrad, okres Ústí nad Orlicí
ID
11020
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
77 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Roman Kroulík

Roman Kroulík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Letohradu?

Podobné nemovitosti