Prodej rodinného domu, Frýdek-Místek, 180 m2 (ID: 1829928)

Frýdek-Místek - Místek

5 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 640 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Frýdku-Místku

Informace k domu

Nabízíme Vám rodinný dům 180 m2 v prestižní lokalitě na ulici Palkovická ve Frýdku-Místku. Tento dům s pozemkem 1067 m2 zahrnuje nejen samotný dům, ale také praktickou hospodářskou budovu a garáž.

Tento dvougenerační dům má základní dispozici 4+2 se samostatnými vchody. V přízemí domu se nachází menší bytová jednotka o dispozici 1+1 s koupelnou a WC. Na patře je pak jednotka o dispozici 3+1 s koupelnou a WC. Horní bytová jednotka byla v minulosti využívána k bydlení a spodní díky samostatnému vchodu a parkovišti k podnikání.

Dům má čerstvě vyměněná všechna okna a vstupní dveře za plastové. Obě koupelny a WC jsou po rekonstrukci. Ve větší bytové jednotce jsou udělány sádrokartonové podhledy s bodovými světly. Jinak je dům v původním, udržovaném stavu.
Dům je napojen na elektřinu, vodovod, plyn i kanalizaci. V domě je ústřední topení napojené na plynový kotel a zároveň na kotel na tuhá paliva.

Nedaleko domu se nachází oblíbená přehrada Olešná s množstvím aktivit pro strávení Vašeho volného času.

S ohledem na Vaše potřeby vám rádi pomůžeme s financováním této nemovitosti. Naše široké spektrum nabídek s atraktivními úrokovými sazbami vám umožní snadněji realizovat váš sen o vlastním domově.

Věřím, že tento Dům může poskytnout ideální prostředí pro váš klidný a pohodový život. Jestliže máte zájem o osobní prohlídku tohoto rodinného domu, neváhejte mě kontaktovat. Jsem tu, abych vám zajistil veškeré potřebné informace a domluvil termín prohlídky podle vašich preferencí. Nyní je ten správný čas přivítat vaši rodinu v tomto exkluzivním domově.

Parametry domu

Cena
5 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Frýdek-Místek - Místek
ID
132
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
180 m2
Plocha nemovitosti
1067 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Lidové reality

tř. T. G. Masaryka 650, Frýdek-Místek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Dis. Ladislav Holexa

Dis. Ladislav Holexa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Frýdku-Místku?

Podobné nemovitosti