Prodej bytu 3+1, Rokycany, Rokycanova, 68 m2

Rokycanova, Rokycany - Nové Město

3 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 679 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Rokycanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Hledáte pro sebe a svoji rodinu nový domov v Rokycanech? Prohlédněte si prosím naši nabídku koupě družstevního panelového bytu 3+1.

Byt v družstevním vlastnictví se nachází v klidné ulici Rokycanova, která je rovnoběžná s řekou Klabavou, a nachází se přímo v centru města Rokycany. Za pouhé 3 minuty pěší chůze jste na hlavním náměstí. V blízkosti bytu tak najdete veškeré potřebné služby a obchody. Parkovat lze přímo před domem.

Byt jako takový najdete ve zvýšeném přízemí bloku panelového domu. Celý blok, obsahující 6 vchodů, funguje jako samostatné bytové družstvo. O převodu do osobního vlastnictví se aktuálně neuvažuje.

Byt má velmi dobře řešenou dispozici 3+1 o celkové souhrnné výměře 75 m2. Po vstupu do bytu vejdete do prostorné předsíně (9,2 m2), ze které můžete vstoupit do všech místností, tedy třech pokojů (12,3 m2, 12,3 m2 a 20,6 m2), kuchyně (9,45) m2, koupelny s vanou (2,68 m2) a samostatné toalety (1,52 m2). Jednotlivé pokoje jsou neprůchozí. U jednoho z pokojů je pak lodžie (3,87 m2), která je situována na jihozápad a do klidného vnitrobloku. Největší z pokojů má dva vstupy, z předsíně a z kuchyně. V kuchyni najdete kuchyňskou linku se sporákem a digestoří, v předsíni je velká vestavěná skříň poskytující dostatek úložného prostoru, spolu se sklepní kójí (3 m2), umístěnou v suterénu domu. Byt je ve velmi hezkém stavu a připravený rovnou k nastěhování.

Rádi Vás uvítáme na prohlídce a v případě potřeby Vám připravíme i návrh na financování celé kupní ceny tohoto družstevního bytu. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104410.

Parametry bytu

Cena
3 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 3. 2024
Adresa
Rokycanova, Rokycany - Nové Město
ID
N104410
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
68 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY PLZEŇ

Slovanské údolí 233/16, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Alena Osladilová

Alena Osladilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Rokycanech?

Podobné nemovitosti