Prodej rodinného domu, Šternberk, 183 m2 (ID: 1831486)

Šternberk

6 699 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 925 Kč /za měsíc

(OD)

Doporučené firmy v Šternberku

Informace k domu

V krásné a klidné lokalitě města Šternberk vznikne v první etapě 20 zděných rodinných domů o zastavěné ploše 142,4 m2 na pozemcích o výměře 528 m2 s prostornou zahradou, garáží a velkorysým řešením obývacího prostoru.
Rodinné domy jsou umístěny na dosah přírody a díky velkým skleněným plochám se můžete těšit na příliv světla a teplo domova ve kterém se bude cítit dobře celá rodina. Standartní provedení jednotlivých RD je na vysoké úrovni a jednotlivé detaily domu jsou připraveny s důrazem na funkčnost.
Celý projekt se nachází ve městě Šternberk, které je vzdáleno cca 15 minut jízdy autem od Olomouce. Lokalita výstavby je kompletně napojena na nově vybudovanou technickou a dopravní infrastrukturu. Hlavní nádraží je od této lokality vzdáleno 7 minut chůze, kdy cesta vlakem ze Šternberka do Olomouce bude na připravované rychlotrati cca 8 minut. Město Šternberk disponuje veškerou občanskou vybaveností (MŠ, ZŠ, gymnázium, nemocnice, atletický stadion, MKZ, knihovna a jiné).
I když je standardní provedení jednotlivých RD na vysoké úrovni, je developer připraven jednat se zájemcem o případných individuálních klientských změnách tak, aby výsledek byl přesně dle představ zájemce a zároveň panovala spokojenost u obou budoucích smluvních stran.


Cena 6.699.000,- Kč je za zhotovení v rozsahu hrubá stavba (základy, základová deska, obvodové zdivo, příčky, stropy, betonové schodiště), kompletní střecha, kompletní fasáda, okna, vstupní dveře, balkonové sestavy, garážová vrata, vodvodní přípojky, kanalizační přípojky, dešťová kanalizace, zpevněná plocha - vjezd do garáže, oplocení). Cena za kompletní dokončení je 9.199.000,- Kč.

Parametry domu

Cena
6 699 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
OD
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
Šternberk
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
183 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
528 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Mgr. Barbora Dvořáčková

Ing. Mgr. Barbora Dvořáčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Šternberku?

Podobné nemovitosti