Prodej rodinného domu, Valašské Meziříčí, 129 m2 (ID: 1832767)

Valašské Meziříčí

11 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 55 282 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu a provize)

Doporučené firmy v Valašském Meziříčí

Informace k domu

Představte si váš nový dům... Moderní a s mnoha výhodami. Exkluzivní stavbu bez kompromisů, která vám zajistí klidný provoz. Tak to vám do života vnese tento dům umístěný v obci Krhová, Pod Kameněm. Soběstačná stavba, oceněna PENB tř. A. Z vnějšího pohledu působí malá, ale opak je pravdou.

O ceně s novým majitelem jsme ochotni jednat.

Co je důležité zmínit:

• Dům je napojen na veřejnou kanalizaci a obecní vodovod. Dům, jelikož je opatřen vlastními 16 fotovoltaickými panely vám zajistí elektřinu. Takto vyrobená elektřina se ukládá do baterií, umístěných v technické místnosti domu. Dům je jedinečný svými velmi nízkými měsíčními náklady.

• Solární panely zajišťují přes sezonu skoro bezplatný provoz domu. Počet solárních panelů je spočítaný tak, aby přes sezonu vyráběl elektřinu jak do úschovny (na zimu), tak i zajistil klidný provoz domu.

• Vytápění funguje za pomoci tepelného čerpadla, které bylo cíleně vybráno pro tuto oblast Beskyd. Garantuje plynulý provoz od -20°C do +21°C pro vytápění, od -20°C do +35°C pro ohřev užitkové vody a od -15°C do +45°C pro chlazení.

• Za letního období oceníte soukromý bazén, který je napuštěn solnou vodou. A nejen v létě, ale také v zimě se bazénu nemusíte vzdát, jelikož je vyhřívaný rovněž pomocí již zmíněné fotovoltaiky.

• Zahrada je opatřena i zadní branou, kde můžete taktéž využít příjezdu. Zahradní domek slouží pro úschovu zahradního nábytku a potřeb případně cyklistických kol. Dům poskytuje prostory pro ustavení úložných skříní. Kryté stání pro 2 vozidla je zajištěné u vstupu do domu.

• Dům je dispozičně řešen: tři samostatné ložnice, jejíchž dominantou jsou jedinečné tyto prvky - vyhřívaná podlaha, francouzská okna poskytující dostatek denního světla. Opatřeny venkovními roletami, které v pokoji ovládáte spínači na elektřinu. Každý pokoj poskytuje dostatek místa pro umístění šatní skříně. V každé ložnici máte možnost regulovat si samostatně teplotu.

• V kuchyni vás vaření bude bavit. Opět se dbá na kvalitu i v této části domu. Nesmírnou výhodou je podsvícení a keramická kuchyňská deska, která snese horké. Zabudované jsou kvalitní vestavěné spotřebiče, kávovar a samospínací odsávač par. Ostrůvek vybaven úložnými prostory z obou stran.

• Zatím, co zahradu zvládne posekat automatická sekačka, vy si můžete užívat bazénu. Sekačka vám zůstává jako součást koupě domu.

Co dodat? Přijďte se přesvědčit sami. Podívat se a pohovořit o detailech. Dům vám poskytne pohodlné bydlení a bezstarostný chod domácnosti. Může být váš prakticky ihned, po vyřešení formalit.

Více informací vám sdělí makléřka Milada. Fotografie jsou k dispozici na webové stránce makléřky.

Parametry domu

Cena
11 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a provize
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Valašské Meziříčí
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
129 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1115 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Milada Koutná realitní makléřka

Podříčí 107, Frenštát pod Radhoštěm

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Milada Koutná

Milada Koutná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Valašském Meziříčí?

Podobné nemovitosti