Pronájem bytu 3+1, Zlín, Luční, 87 m2

Luční, Zlín

15 300 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(plus inkaso 6.700,- Kč, + provize RK, bez právního servisu)

Doporučené firmy v Zlíně

Informace k bytu

Nabízíme Vám pronájem krásného, prostorného a světlého bytu 3+1 ve Zlíně, na Jižních Svazích, ulice Luční.

Byt je ve výborném, udržovaném stavu a dispozičně je velmi dobře řešen: ze vstupní chodby je vstup do komory/prádelny (možnost umístění pračky i sušičky) a druhý vstup z chodby je do prostorově velkorysého obývacího pokoje s jídelním koutem, balkonem a otevřeným vstupem do kuchyně. Obě ložnice v bytě jsou dostatečně velké a světlé. Koupelna a WC jsou oddělené. V prostorné koupelně je jak vana, tak i sprchový kout. K bytu náleží také sklep o velikosti 2,5 m2. Balkon má 4 m2 a nabízí výhled do zeleně. Celý byt působí velmi příjemně a svěže.

Byt je částečně zařízený, kromě krásné vybavené kuchyňské linky se spotřebiči v bytě majitelé v případě zájmu nechají sedací soupravu, jídelní stůl + jídelní židle, skříňky v koupelně a prostornou šatní skříň v ložnici.

V případě zájmu je možné si v blízkosti domu platit parkovací místo za cca 600,-/měsíc.
V domě se pravidelně provádí 1x za 6 týdnů malý úklid a 2x za rok velký úklid. Majitelka bytu na tento úklid využívá za poplatek paní z domu (možno předat kontakt).
Internet je možné přenechat po domluvě s majiteli.

Byt je umístěn ve 4. patře s výtahem a nabízí krásný výhled do zeleně. Jižní Svahy jsou díky své skvělé občanské vybavenosti vyhledávanou lokalitou. V těsné blízkosti domu se nachází mateřská a základní škola, nedaleko zastávka MHD, restaurace, obchody, veškeré služby atd..

Byt je k nastěhování od 15.4.2024 a je určen k dlouhodobému pronájmu.

Cena nájemného 15.300,- Kč - uvedena bez energií
Zálohy na energie činí 6.700,- Kč
Vratná kauce je ve výši 3 x 15.300,-,
Odměna RK je 15.300 bez DPH.

Parametry bytu

Cena
15 300 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
plus inkaso 6.700,- Kč, + provize RK, bez právního servisu
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Luční, Zlín
ID
320
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
87 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
87 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Petra Bártková

Petra Bártková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Zlíně?

Podobné nemovitosti