Prodej pozemku pro bydlení, Běleč, 3780 m2

Běleč

15 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 75 060 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Bělči

Úklidové služby

Informace k pozemku

Exkluzivně nabízím k prodeji stavební pozemek o celkové výměře 4000 m2 v malebné obci Běleč, nacházející se v okrese Kladno. Tento pozemek nabízí ideální příležitost pro výstavbu vašeho vysněného domova v klidném a příjemném prostředí obce. Pozemek je možné rozdělit na tři samostatné stavební parcely, což poskytuje široké možnosti pro vaši budoucí stavbu.
Na pozemku je patrový dům určení k rekreaci je doplněn garáží a zahradním domkem, které mohou být využity jako součást vašeho nového domova, nebo jako samostatné prostory pro různé účely. Okolí pozemku je obklopeno vzrostlými stromy, které poskytují příjemnou atmosféru klidu a pohody.
Pozemek je vybaven přívodem vody z vlastního zdroje pro celý objekt a možností připojení na dálkový vodovod. Odpad je řešen pomocí kanalizace a septiku. Dále je zde k dispozici přívod plynu prostřednictvím plynovodu a elektřina s napětím 230 V. Topení je zajištěno jiným způsobem. Materiál vozovky je zpevněná šotolinou.
Občanská vybavenost obce Běleč zahrnuje širokou škálu služeb a zařízení pro každodenní potřeby obyvatel, včetně škol, zdravotních zařízení, obchodů, parků, kulturních a rekreačních zařízení, veřejné dopravy a bank. Dostupná doprava zajišťuje pohodlné spojení s okolními obcemi a městy prostřednictvím dálnice, silnic a autobusových linek.
Tento stavební pozemek v obci Běleč u Kladna představuje skvělou investiční příležitost pro ty, kteří hledají klidné a příjemné místo pro stavbu svého domova. Nechte se okouzlit kouzlem této malebné obce a využijte jedinečnou šanci investovat do budoucnosti.
V případě zájmu rád provedu touto kouzelnou nemovitosti, těším se.

Parametry pozemku

Cena
15 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 3. 2024
Adresa
Běleč
ID
21541
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
3780 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace, Septik
Topení
Jiné
Komunikace
Zpevněná, Šotolina
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod, Studna
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr.Bc. Ivan Šaray

Mgr.Bc. Ivan Šaray

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Bělči (okr. Kladno)?

Podobné nemovitosti